DA LI ĆE SE OPORAVITI ZA REAL? Novi detalji o POVREDI Egzuma!

Autor:

Sport

01.05.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana dočekuju Real Madrid u trećem meču plej-ofa Evrolige.

DA LI ĆE SE OPORAVITI ZA REAL? Novi detalji o POVREDI Egzuma!

Foto: Starsport

Crno-beli vode sa 2:0 u seriji, pošto su obe utakmice u Madridu rešili u svoju korist, a sada ih još jedan trijumf deli od plasmana na Završni turnir u Kaunasu.

Gostujući u jutarnjem programu TV Pinka, predsednik Partizana Ostoja Mijailović dotakao se i povređenog Dantea Egzuma, čije je učešće u sledećoj utakmici pod velikim znakom pitanja.

- Sitaucija je bila neočekivana, platićemo cenu i nije mala za nas, rizikovali smo sa pojedinim igračima. Takve stvari se svuda događaju. Iz onakvog incidenta se niko nije povredio trajno da ne može da igra do kraja života. Najdeblji kraj je izvukao Dante Egzum, nadam se da će se oporaviti do sutra. Bilo bi zaista previše i da on ne igra, najbitnije je zdravlje igrača - kaže Mijailović.

Australijski košarkaš je, podsetimo, povredio tetivu pošto ga je nagazio Gabrijel Dek koji se tukao sa igračima Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović se nada da će Egzum biti spreman za Real

Argentinac je zbog toga kažnjen jednim mečom neigranja i neće ga biti u utorak pred grobarima, kao ni Geršona Jabuselea koji je dobio pet utakmica suspenzije.

Crno-beli su daleko više oštećeni, jer je kapiten Kevin Panter dobio dva duela odmora, a centar Matijas Lesor jedan. Ne treba zaboraviti da su oni među najboljim igračima u timu iz Humske, dok se u Realu odsustvo Jabuselea neće ni osetiti, pošto se vraća Valter Tavares.

Ujedno, iluzorno je pričati koliki bi bio udarac za Partizan da ni Dante Egzum ne bude u protokolu za utakmicu sa Madriđanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading