IZJEDA GA CRV SUMNJE! Košarkaš Reala OBJASNIO tuču u Madridu! Morao je TO da PRIZNA!

Autor:

Sport

01.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan i madridski Real igraju u utorak (20.30) treći meč Top 8 faze Evrolige u Beogradskoj areni.

IZJEDA GA CRV SUMNJE! Košarkaš Reala OBJASNIO tuču u Madridu! Morao je TO da PRIZNA!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Madriđani u Beograd stižu bez Gabrijela Deka i Geršona Jabuselea, koji su kažnjeni jednom i pet utakmica, zbog opšte tuče u "Viznik centru", kada je prekinut meč i registrovan aktuelnim rezultatom 80:95 u korist crno-belih.

Skandal je izazvao Serhio Ljulj napravivši nesportsku grešku nad Kevinom Panterom koji je burno odreagovao i neće igrati naredna dva susreta, dok je Matijas Lesor dobio jedan duel "hlađenja".

Najveći krivac za tuču Ljulj prošao je bez kazne, a pošto se dan posle haosa oglasio, učinio je danas to još dva puta. Najpre na društvenim mrežama, da bi sada u izjavi za "Marku" priznao da je pogrešio.

- To su stvari koje izmiču kontroli i to je bila popuna katastroa na sve strane. Nažalost desilo se, ne možemo nazad. Svi su se izvinili, sankcije koje su uvedene se poštuju i to je to. Morate zaboraviti što pre i da se ne ponovi, sada samo pričamo o košarci - rekao je Ljulj i dodao:

- Da, oslabljeni smo, ne zbog sankcija, već zbog onoga što se desilo. Na kraju ima mnogo tenzije u tim utakmicama, mnogo emocija, oni koji su igrali košarku ili se bavili sportom znaju da je to ponekad veoma teško kontrolisati i nažalost, to se desilo. Ništa ne opravdavam, ali sada to moramo zaboraviti i pokušati da igramo dobru košarku u utorak.

Foto: Starsport

 

Prema njegovim rečima, svi igrači su fokusirani na duel sa Obradovićevim timom.

- Ekipa je okrenuta ka utakmici protiv Partizana i mi ćemo pokušati da preokrenemo taj plej-of koji je bio veoma težak za nas. Znamo da neće biti lako, oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima, ali mi ćemo se boriti do kraja, to traži ovaj dres i pokušaćemo da odigramo dobru utakmicu, da pobedimo, a ako to uradimo, razmišljamo o četvrtom meču.

Imao je Ljulj i poruku za navijače:

- Da računaju na naš trud i žrtvu i da ćemo dati sve da pokušamo da pobedimo. Dok ne ispadnemo, ne smemo da odustanemo. Pokazali smo to u prethodnim mečevima, da što su stvari teže, više se takmičimo i više karaktera dajemo, a mi ćemo to pokušati da uradimo u utorak - zaključio je Serhio Ljulj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading