ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Opet se oglasio PROVOKATOR Ljulj! Najveći krivac za HAOS u Madridu poslao poruku pred Partizan!

Autor:

Sport

01.05.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će u trećoj utakmici Top 8 faze Evrolige ugostiti madridski Real, a ukoliko stignu do pobede izboriće plasman na fajnal-for.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Opet se oglasio PROVOKATOR Ljulj! Najveći krivac za HAOS u Madridu poslao poruku pred Partizan!

Foto: Starsport

Serhio Ljulj

Partizan je sa dve vezane pobede u Madridu stigao na korak od odlaska u Kaunas, gde će se održati Završni turnir najelitnijeg klupskog takmičenja.

Posebno su izabranici Željka Obradovića bili dominatni u drugom susretu trijumfovavši sa 15 koševa razlike, a senku na taj duel bacio je Serhio Ljulj.

Iskusni Španac je napravio nameran faul nad Kevinom Panterom, isprovociravši kapitena gostiju, koji je zbog takve reakcije dobio dve utakmice suspenzije. Zbog nemilih scena i Matijas Lesor je zaradio jedan meč odmora, dok su u Realu kažnjeni Geršon Jabusele sa pet utakmica "hlađenja" i Gabrijel Dek koji će propustiti samo naredno gostovanje u Beogradu.

 

 

Zanimljivo da Evroliga nije kaznila vinovnika incidenta Ljulja, koji se oglasio odmah posle spornog susreta, da bi i sada poslao poruku navijačima pred gostovanje Partizanu. Ujedno, Serhio se osvrnuo i na poslednju pobedu protiv Saragose u ACB ligi.

- Nije bila laka utakmica posle zahtevne nedelje u mnogo aspekata, ali idemo na još jednu pobedu. Očekuje nas teška i krucijalna nedelja! Idemo! - napisao je Ljulj.

Podsetimo, treći duel Partizana i Real Madrida igra se u utorak, 2. maja, u Areni sa početkom od 20.30 časova.

Pobednik ove serije ide na megdan boljem iz duela Barselona-Žalgiris, gde Katalonci, kao i crno-beli, vode sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading