BRUKA I SRAMOTA: Navijači Reala ODUŠEVLJENI divljakom Jabuseleom (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena u Madridu.

BRUKA I SRAMOTA: Navijači Reala ODUŠEVLJENI divljakom Jabuseleom (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/ BasketNews

Košarkaši Reala pobedili su danas Saragosu u ACB ligi 93:86, a na terenu su bili Geršon Jabusele i Gabrijel Dek, košarkaši koji su izazvali neviđeni haos na meču protiv Partizana.

Umesto da budu kažnjeni od strane kluba, njih dvojica su danas bili u protokolu. I dok ih ceo svet osuđuje zbog onoga što su uradili u četvrtak, navijači madridskog kluba pozdravili su ih gromoglasnim aplauzom.

Navijači Reala ovacijama su pozdravili pomenute košarkaše na predstavljanju igrača, prilično sramno.

 

 

S kakvim se problemima suočava Real videlo se i tokom ove utakmice u kojoj nije mogao da računa na Edija Tavaresa (odradio zagrvanje, ali nije konkurisao, spremajući se za Beograd), neostajali su mu i Mario Hezonja, te Fabijen Kozer, u bar 70 odsto susreta „visilo“ je iznenađenje u vazduhu, da bi na kraju šuterski bili najraspoloženiji igrači spoljne linije, Gabrijel Dek i Najdžel Vilijams Gos (po 19 poena).

Džanan Musa je dodao 18, a Serhio Lulj 17. Iako je bilo nagoveštaja da će Madriđani sprovesti zasebnu istragu protiv Geršona Jabuselea (zbog incidenta na meču sa Partizanom) Francuz je bio starter, igrao 34 minuta, ali nije imao impresivan doprinos (po četiri poena i asistencije).

Na suprotnoj strani, Santjago Justa je pratio ritam Simanića, dodao 12 poena, dok je još jedan Srbin, Stefan Jović za 26 minuta sakupio pet poena, ali podelio sedam asistencija.

Podsetimo, naredni meč košarkaši Partizana i Reala igraju u utorak u beogradskoj "Štark areni", a crno-beli trenutno vode sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading