"Spavaj kćeri moja mirno"! Otac ubijene Ivane neutešan i četiri meseca posle ćerkine smrti! UBICA I DALJE U BEKSTVU!

Autor:

Hronika

30.04.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja ne znam ni adresu, ni pozivni broj neba , al' se nadam da gore ništa ne boli, ni duša, ali znam kako je ovde dole na zemlji, preteško je... ali ću i dalje da zamišljam da ćeš negde pročitati ...i čekaću moju golubicu... Spavaj kćeri moja mirno.

"Spavaj kćeri moja mirno"! Otac ubijene Ivane neutešan i četiri meseca posle ćerkine smrti! UBICA I DALJE U BEKSTVU!

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić

Ovim potresnim rečima oglasio se Slobodan Krivokapić, otac svirepo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić (26) koja je pre četiri meseca pronađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a njen ubica Jetmir Gočaj (24) još uvek je u bekstvu.

Neutešni otac na društvenim mrežama neprestano objavljuje potresne slike i snimke njegove mezimice, te ne može da se pomiri sa gubitkom svoje jedine ćerke.

- Zamišljam neka druga vremena , zamišljam da je sve drugačije...znam da je hiljadu puta teže kad mi duša plače a suve mi oči....kada ti je u srcu celi okean - napisao je Slobodan na društvenim mrežama.

Ožalošćen otac naveo je i da se nakupilo tuge za tri života, ali da on pokušava da je smesti u jedan i da preživi.

- I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, a kako ne bi i čovek. Rekli su mi da je plač bez suza najteži, ali mi nisu rekli sa koliko nula se piše bol i tuga.. Anđele moj... - napisao je on.

Ubijena zbog ljubomore

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Jetmir Gočaj

 

Sumnja se da je Jetmir Gočaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako se sumnja, Gočaj joj je presudio tako što ju je ugušio, a veruje se da je motiv ljubomora.

Tužilaštvo je preciziralo i da je Jetmir 12 dana pre ubistva boravio u Ivaninom stanu, a kobnog dana došlo je do svađe između njih dvoje, tokom koje joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula. Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije, naveli su iz Tužilaštva.

Do poslednjeg daha borila se za život

Podsetimo, Ivana Krivokapić je pronađena mrtva u stanu u Mirijevu 24. decembra prošle godine. Nakon rezultata obdukcije utvrđeno je da je ubijena, a osumnjičeni za njeno ubistvo je Jetmir Gočaj.

Ivanu su pronašla braća u iznajmljenom stanu. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice, što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Za Jetmirom je raspisana poternica, ali se njemu izgubio svaki trag i već četiri meseca uspešno izmiče policiji.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading