LJULJ POSLAO PORUKU GROBARIMA! Ovo su REČI košarkaša Reala koji je napravio HAOS u Madridu!

Autor:

Sport

28.04.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je i u drugom meču plej-of serije Top 8 faze Evrolige pobedio Real u Madridu, ali je duel ostao u senci velike tuče.

LJULJ POSLAO PORUKU GROBARIMA! Ovo su REČI košarkaša Reala koji je napravio HAOS u Madridu!

Foto: Starsport

Serhio Ljulj

Iako je do kraja utakmice ostalo minut i 40 sekundi, a pobeda izabranika Željka Obradovića bila više nego izvesna, Serhio Ljulj se potrudio da napravi skandal neviđenih razmera.

Iskusni španski reprezentativac uspeo je da isprovocira Kevina Pantera i napravi nesportsku ličnu grešku, kapiten crno-belih mu je odgovorio posle brutalnog udarca i sve se pretvorilo u opštu makljažu.

Epilog svega je povreda Dantea Egzuma, koji je na štakama napustio špansku prestonicu i čije je učešće po velikim znakom pitanja.

Evroliga je utakmicu registrovala postignutim rezultatom u korist Partizana, dok se u međuvremenu oglasio i Ljulj posle skandala koji je napravio i pred dolazak u Beograd poslao poruku navijačima Partizana:

Foto: Starsport

Rudi Fernandez i Serhio Ljulj

- Zdravo svima, hteo bih u svoje ime da se svima izvinim. Večeras sam pojeo go*na i uvukao ekipu u još veća go*na. Nisam dobro podneo to što smo dva puta izgubili i ovo boli više nego poraz u EL Klasiku. Čuo sam da su Grobari divni ljudi i da su fini, da su baš super, Najbolji su navijači u Evroligi i voleo bih da igram tamo - rekao je Serhio Ljulj.

Podsetimo, treća utakmica četvrtfinala Evrolige igra se 2. maja (20.30 časova) u rasprodatoj Štark areni, gde će Partizan pokušati da "ometla" trećeplasirani tim ligaškog dela najelitnijeg košarkaškog klupskog takmičenja.

Ukoliko bude potrebe, četvrti meč bio bi na programu dva dana kasnije u istom terminu i na istom mestu, dok bi se eventualna majstorica odigrala u Madridu 9. maja.

Svi u Humskoj se, ipak, nadaju da za time neće biti potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading