NIJE DOBRO: Dante Egzum OZBILJNO povređen, njegov otac PONIŽEN!

Autor:

Sport

27.04.2023

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac u bolovima napustio parket.

NIJE DOBRO: Dante Egzum OZBILJNO povređen, njegov otac PONIŽEN!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dante Egzum

Partizan je savladao Real u Madridu sa 95:80 i tako poveo sa 2:0 u četvrtfinalnoj serji Evrolige. 

Utakmica će ostati upamćena po prekidu zbog tuče igrača na parketu u momentima kada je sve bilo odlučeno. Najdeblji kraj izvukao je Dante Egzum, koga je povredio Geršon Jabusele, a arbitri su na kraju odlučili da, budući da su svi košarkaši osim Rudija Fernandeza učestvovali u tuči, sviraju kraj.

 

 

Kako "Telegraf" ekskluzivno saznaje, Dante Egzum i Partizan se nalaze u problemu, jer se radi o ozbiljnijoj povredi Australijanca koji je povredio prst noge, zbog kog nije mogao da se osloni na nogu tokom ovog meča.

- Sad sam ga pogledao. Pukla mu je tetiva drugog prsta stopala. Teska pivreda. Moraće štakama do Beograda, pa da ga tamo snimimo. Povređena mu je i gornja usna - kaže lekar u KK Partizan Moma Jakovljević u prvoj izjavi za "Telegraf", potom je i nastavio, gde je rekao da je moglo sve ozbiljnije da bude.

- Jabusele, broj 28 ga je bacio. Moglo je i gore da bude. Da mu povredi kičmu. Ovako nešto nisam video. Radi se o teškoj povredi - rekao je Moma Jakovljević.

Neprijatnost je doživeo i Danteov otac, Sesil, kojem nisu dozvolili da po završetku meča dođe do svlačionice i vidi povređenog sina. Sesil je ušao u raspravu sa redarima, ali mu ipak nije dozvoljeno da dođe do sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading