REAL ILI PARTIZAN? Evroliga usred noći proglasila pobednika meča u Madridu!

Autor:

Sport

28.04.2023

01:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage posle tuče u španskoj prestonici.

REAL ILI PARTIZAN? Evroliga usred noći proglasila pobednika meča u Madridu!

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Detalj iz "Wizink Centra"

Evroliga se oglasila usred noći sa preliminarnom odlukom o ishodu meča Real Madrid Partizan (80:95). Iz elitnog takmičenja saopšteno je da se rezultat koji je bio na snazi u momentu prekida meča usled tuče igrača smatra konačnim, uz sledeće obrazloženje.

- Kada su isključujuće kazne izrečene igračima koji su učestvovali u incidentu oba tima su ostala bez minimalnog broja košarkaša kako bi se meč nastavio (dva), pa se utakmica registruje rezultatom koji je bio validan u trenutku prekida (80:95), te Partizan sada ima prednost od 2:0 u seriji - navodi se, između ostalog, u saopštenju Evrolige.

Dodaje se još da će kazne i ostale pojedinosti vezane za sukob u finišu meča odigranog u "Wizink Centru" biti objavljene u roku od 24 časa.

Crno-beli će prvu "meč loptu" za plasman na F4 u Kaunasu imati u utorak u Štark areni, a postoji bojazan da će taj duel propustiti Australijanac Dante Egzum zbog povrede koju je zadobio tokom tuče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading