SKANDAL! Evroliga OBRISALA pobedu Partizana u Madridu!

Autor:

Sport

28.04.2023

00:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se zvanična odluka elitnog takmičenja.

SKANDAL! Evroliga OBRISALA pobedu Partizana u Madridu!

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Detalj iz "Wizink Centra"

Na zvaničnim profilima Evrolige obrisana je objava konačnog rezultata meča Real Madrid - Partizan (80:95). Ovo je otvorilo sumnju na društvenim mrežama da su na pomolu zakulisne radnje od strane Španaca koji žele da ponište dupli brejk koji su ostvarili crno-beli, za "zelenim stolom".

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO! Crno-beli kratkom porukom PONIZILI Real!

Madridski Real se, po nekim informacijama, žalio na kompletnu situaciju koja je viđena u finišu meča. Naime, ukoliko je još neko bio van terena uz Rudija Fernandesa, "kraljevi" bi mogli da se nadaju da će utakmica biti registrovana u njihovu korist, pošto su sa druge strane kod Partizana isključeni apsolutno svi igrači.

Sa druge strane, post o izjednačenju u seriji koju igraju Monako i Makabi uredno stoji na Tviter nalogu Evrolige.

 

 

Zvanična odluka elitnog takmičenja biće objavljena u petak, a meč broj 3 u Štark areni zakazan je za utorak. On će ujedno predstavljati i prvu meč loptu "parnog valjka" za prolaz na F4, ukoliko ne dođe do nekog neslavnog veleobrta na osnovu slatkih želja iz španske prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading