CEO SVET U SUZAMA! Preminuo jedan od NAJPOZNATIJIH kuvara, oglasila se ožalošćena porodica!

Autor:

Zabava

01.05.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija australijskog izdanja emisije "Master Chef" bio je voljen i cenjen, a tragična vest pogodila je njegove fanove!

CEO SVET U SUZAMA! Preminuo jedan od NAJPOZNATIJIH kuvara, oglasila se ožalošćena porodica!

Foto: pixabay.com

Džok Zonfrilo, jedan od najpoznatijih kuvara na svetu i sudija australijske emisije "Master Chef", je preminuo u 46. godini života.

On je držao restoran koji su posećivale mnoge javne ličnosti, a tokom pandemije koronavirusa je morao da ga zatvori. Tužnu vest o njegovoj smrti objavila je njegova porodica na društvenim mrežama.

 

 

- Potpuno slomljenih srca i ne znajući kako možemo da se krećemo kroz život bez njega, slomljeni smo što moramo da podelimo sa vama da je Džok preminuo juče. Toliko reči može da ga opiše, toliko priča se može ispričati, ali u ovom trenutku smo previše tužni da bismo ih preneli rečima. Za one koji su mu se našli na putu, postali mu par ili imali sreće da budu njegova porodica, zadržite ovog ponosnog Škota u svojim srcima kada budete imali svoj sledeći viski. Molimo vas da nam dozvolite da tugujemo nasamo dok pronađemo način da se prođemo kroz ovo, i nađemo prostor da proslavimo našeg nezamenljivog muža, oca, brata, sina i prijatelja - napisali su ožalošćeni.

On je bio oženjen sa Loren Frid, sa kojom je imao ćerke Avu i Sofiju, dok je iz prvog braka imao sinove Alfija i Ista.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Džok Zonfrilo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading