"EMOTIVNIJI SAM, TEŠKO MI PADA ODVAJANJE" Sloba Radanović o DIRLJIVIM trenucima sa sinom Damjanom, otkrio kako su ga prihvatila Jelenina DECA!

Autor:

Zabava

01.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani Radanović se ostvario u ulozi roditelja, a posebno emotivan trenutak se desio kad je njegova majka upoznala unuka!

"EMOTIVNIJI SAM, TEŠKO MI PADA ODVAJANJE" Sloba Radanović o DIRLJIVIM trenucima sa sinom Damjanom, otkrio kako su ga prihvatila Jelenina DECA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slobi Radanoviću se život promenio otkad je sa suprugom Jelenom dobio sina Damjana, ali ne onoliko koliko su ga ljudi upozoravali da će se desiti kad bude imao bebu. Talentovani pevač je na današnji dan otvorio dušu i prvo priznao da ne pridaje značaj Prvom maju, kako slavi samo hrišćanske praznike, a potom i da je trenutak kad je njegova majka upoznala unuka bio posebno emotivan.

- Nikakav značaj, iskreno, ne pridajem Prazniku rada niti ga proslavljam nešto posebno. Praznici koje slavimo su hrišćanski, provode se sa porodicom, pa tako i mi radimo. Ranije sam putovao i dosta radio, ali sam sazrevanjem shvatio da je to pogrešno, pa više to ne praktikujem - istakao je Sloba.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović i Damjan

- Meni se, zapravo, život nije promenio. Nema tog stresa i haosa o kom su mi svi pričali i koji sam očekivao. Sve ide nekako glatko i prirodno, kao da je Damjan oduvek sa nama. Jedino što se promenilo jeste to da sam dobio emociju za koju ranije nisam znao. Odmah sam se zaljubio u to dete, a čini mi se i da Luku, Nauma i Jelenu volim više. Emotivniji sam, da, teško mi pada kada moram da odem od kuće, bilo da je zbog posla ili nekih drugih obaveza. Bukvalno brojim sekunde da se vratim, ne mogu da dočekam. Kada nisam sa njima, odnosno kod kuće, stalno gledam fotografije dece - ispričao je talentovani pevač. 

- Radim mnogo toga i zaista mi ništa ne pada teško. Naučio sam da kupam Damjana, da ga uspavljujem, presvlačim. Rekao bih da se, za sada, nisam ničega odrekao. Sve odlično funkcioniše. Nema ničega manje, samo ima više ljubavi (smeh). Svi znaju da je meni porodica jako važna, a ja se osećam i slobodno i ostvareno. Ne osećam se kao da sam izgubio slobodu, niti sam razmišljao na taj način - otkrio je Radanović.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena i Slobina majka

- Da, bilo je jako emotivno kad je mama upoznala Damjana. Mama je presrećna što je dočekala unuka. Brinula je stalno da li će to doživeti. Pričala je Damjanu, on je gledao u nju i nije prestajao da se smeje. Čini mi se da je on nekako kruna njenog života - ispričao je Sloba.

Sloba je otkrio i da li su Jelenina deca ljubomorna na Damjana.

Jedan ga obožava i jako je nežan prema njemu, pazi ga i mazi. Drugi jeste ljubomoran i sad želi i on da bude beba. Sve u svemu, jako nam je zabavno (smeh) - dodaje Radanović, koji je otkrio i da li će sinu posvetiti pesmu na novom albumu:

- Imam nekoliko stvarno dobrih pesama za sada, ali album još uvek nije gotov. Nijedna od ovih numera koje trenutno imam nije posvećena nikome, ali to ne znači da se u budućnosti to možda neće desiti - zaključuje popularni pevač za 24Sedam.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Sloba i Jelena Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading