NEKAD SAMO SVRATIM DA VIDIM SINA: Sloba Radanović otkrio koliko mu se život promenio otkako je postao otac, pa otkrio šta je prvo kupio Damjanu

Autor: A.I

Zabava

01.04.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je otkrio da jedva čeka da se sa svirke vrati kući kako bi bio pored sina

NEKAD SAMO SVRATIM DA VIDIM SINA: Sloba Radanović otkrio koliko mu se život promenio otkako je postao otac, pa otkrio šta je prvo kupio Damjanu

Foto: ST/V.Lukić

Sloba Radanović

Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a sada će dočekati i prvi Uskrs sa sinom Damjanom.

Sloba je sinoć nastupao u jednom beogradskom klubu, te je otkrio da jedva čeka da se sa svirke vrati kući kako bi bio pored sina.

- Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Imali smo nastup u Nikšiću, u povratku svratio sam na Ostrog, i tu sam Damjanu kupio prvu brojanicu - priča Radanović i dodaje:

Republika

Foto: ST-V.Lukic

Sloba i Jelena Radanović izlaze iz porodilišta sa bebom

- Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući. I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete... Ali sada život shvataš ozbiljnijie. To dete nema nikog drugog sem tebe, na koga može da se osloni, i ko treba da ga izvede na pravi put. Ali to su slatke muke - poručio je pevač. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading