ŠOKANTNO! Srbija ostala bez selektora! KRAJ SARADNJE!

Autor:

Sport

01.04.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ući će sa novim selektorom u naredne kvalifikacije.

ŠOKANTNO! Srbija ostala bez selektora! KRAJ SARADNJE!

Foto: printscreen/youtube

Odlučeno je da Goran Stevanović (56) više neće predvoditi mladu reprezentaciju (igrači do 21 godine), pa će nekadašnji as Partizana u narednim danima sa novoizabranim rukovodstvom FSS, dogovoriti oko uslova za prekid saradnje, jer mu ugovor ističe u junu.

Motiv za njegovu smenu bili su slabi rezultati, tačnije loša izdanja U21 selekcije koja je pod Stevanovićem odigrala četiri takmičarska i isto toliko prijatelsjkih mečeva. Protiv Severne Makedonije i Jermenije ostvarene su pobede u očajnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (osvojeno treće mesto, iza Francuske i Ukrajine), izgubili smo od Trikolora u kvalifikacijama i Italijana (prijateljski duel), dok smo sa Farskim Ostrvima (kvalifikaciona) i Kiprom, te ponovo Makedonijom i Sjedinjenim Američkim Državama odigrali nerešeno (prijateljske).

Foto: Starsport

 

Goran Stevanović je selekciju preuzeo od Aleksandra Rogića, koji je bio privremeno rešenje posle smene Zvonka Živkovića, kada su "orlići" na kontu imali samo pet poena u svojoj kvalifikacionoj grupi i gotovo ostali bez šanse za plasman na završni turnir.

Nakon svega, doneta je odluka da mlada reprezentacija u naredne akcije uđe sa novim imenom na klupi.

Kada je Goran Đorović napustio selekciju 2019. godine, mlada reprezentacija Srbije promenila je čak šest selektora. Klupom su prodefilovali: Nenad Milovanović, Ilija Stolica, Zvonko Živković i Aleksandar Rogić. Poslednji je Goran Stevanović, ostaje pitanje ko će biti sledeći?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading