RODITELJI UTICALI, PIKSI GA UBEDIO: Reprezentacija Srbije dobila TOP POJAČANJE za Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

01.04.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za srpski fudbal, as iz Serije A objasnio kako je odabrao "orlove".

RODITELJI UTICALI, PIKSI GA UBEDIO: Reprezentacija Srbije dobila TOP POJAČANJE za Evropsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Srbije na stadionu "Pod Goricom"

Dugo je trajala saga oko izbora reprezentacije talentovanog fudbalera Udinezea Lazara Samardžića, a on je na kraju poslušao svoje srce i odabrao Srbiju.

Samardžić je, u intervjuu za "Sportal", tu odluku obrazložio kao "ličnu", ali uz uticaj roditelja i selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija.

Ja sam uvek glavni odgovorni za svoje postupke i odluke. Naravno, dosta sam razgovarao i sa roditeljima, prijateljima, ali i sa Draganom Stojkovićem. Odrastao sam uz roditelje koji su navijali za srpski fudbal i živeli srpsku kulturu, ali to ne znači da su me oni gurnuli ka mojoj odluci. Znam šta dugujem Nemačkoj, svim omladinskim selekcijama kroz koje sam prošao i trenerima sa kojima sam radio. Na kraju, to je bio dobar spoj sportske perspektive koja mi je data i ličnog osećaja koji sam imao - naveo je novopoečeni srpski reprezentativac, a potom je prokomentarisao debi u dresu nacionalnog tima.

Bilo je neverovatno i nekako nadrealno. To je nešto za šta sam jako naporno radio. Sjajan je osećaj biti nagrađen na ovaj način. To me je nateralo da odmah poželim više.

Republika

Foto: Starsport

Presrećan zbog Srbije - Lazar Samardžić

Pred selekcijom Srbije je veliki izazov, a ostvarenje tog sna čeka se više od dve decenije.

Mislim da govorim u ime svih kada kažem da je to definitivno naš najveći cilj i san. Srbija nije bila na Evropskom prvenstvu skoro 24 godine, vreme je da se piše istorija, a ja očigledno želim da budem deo toga. Imali smo dobar početak sa dve pobede, ali pred nama je dug put - podvukao je Lazar Samardžić.

Podsetimo da su "orlovi" kvalifikacije za EURO otvorili sa dve pobede, protiv Litvanije i Crne Gore, a naredni meč na programu je u junu u Bugarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading