I kad te neće, točak sreće se okreće!

Autor:

Sport

01.04.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija akcija MerkurXtip-a.

 

U domenu sportskog klađenja količina sreće često čini razliku između dobitka i pada, a neretko sportsko znanje ostane nenagrađeno zbog sticaja raznih okolnosti, lošeg dana određene ekipe ili nečeg drugog. U idealnim uslovima, sklopljen sportski mozaik će doneti novac, a u MerkurXtip-u ako padnete jedan par sleduje vam Cashback, a sada je ovaj priređivač igara na sreću otišao korak dalje.

 

U toku je akcija pod nazivom „I kad te neće, točak sreće se okreće“ gde će „dobitni“ biti i tiketi sa promašena dva para (zato ne bacajte tikete ako padne jedan par). Svakog dana do 27. aprila, po deset tiketa sa promašena tačno dva para i najvećom ukupnom kvotom ostalih pogođenih parova na tiketu, dobiće Capriolo bicikl. Dakle, ako promašite dva para na tiketu, postoji mogućnost da postanete vlasnik sjajnog dvotočkaša koji će vam biti dostavljen na kućnu adresu. Sve o ovoj akciji možete da vidite na promo stranici MerkurXtip-a.

Ova akcija se odnosi na sve igrače, kako na one u lokalima, tako i na one online, a važno je samo da minimalna uplata na tiketu bude 100 dinara i da svi događaji na tiketu budu završeni u okviru takmičarskog dana (od 8 časova ujutru do 8 ujutru narednog kalendarskog dana). Svakog dana od 10 časova ujutru na sajtu MerkurXtip-a, kao i na uplatnim mestima možete da vidite listu dobitnika bicikala za prethodni dan.

Zvuči lako, a pošto nas je proleće konačno obradovalo svojim prisustvom, vožnja bicikla nekako je podrazumevana. Po 10 najboljih svakog dana moći će da se rekreiraju, uživaju na svežem vazduhu zahvaljujući MerkurXtip-u koji ne prestaje da nas oduševljava svojim jedinstvenim akcijama i nagradama.

Pošto se u ovoj akciji radi o promašenim tiketima, apelujemo na sve da ne bacaju odigrane tikete kada prva utakmica padne zato što vas sa dva promašaja čeka mogućnost da postanete ponosni vlasnik sjajnog Capriolo bicikla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading