PIKSIJEV NOVI PULEN LJUBI BOMBU! Vrela izabranica Lazara Samardžića MAMI UZDAHE i LOMI muška srca! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

19.03.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prati fudbalera Udinezea gde god on da se nalazi.

PIKSIJEV NOVI PULEN LJUBI BOMBU! Vrela izabranica Lazara Samardžića MAMI UZDAHE i LOMI muška srca! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/SILA ENISA

Sila Enisa

Vodio je Fudbalski savez Srbije veliku bitku za Lazara Samardžića i na kraju je fudbaler Udinezea odlučio da zaigra za našu reprezentaciju.

Priliku da debituje u nacionalnom timu imaće već 24. marta protiv Litvanije na Marakani, a ako tada ne bude na terenu tri dana kasnije tu je i nova prilika protiv Crne Gore u Podgorici.

Za verovati je da će Samardžić, koji je i u subotu odigrao fenomenalan meč, te bio asistent kod jednog gola Udinezea u pobedi protiv Milana (3:1), upisati prve minute u dresu Srbije, a postoji velika šansa da novog pulena Dragana Stojkovića Piksija sa tribina gleda i njegova devojka, Sila Enisa.

Atraktivna i vrela Sila već neko vreme je u srećnoj ljubavi sa Lazarom, a par ne krije da je zaljubljen, te na društvenim mrežama često kači zajedničke fotografije.

Oni su zajedno još dok je Samardžić igrao za omladince Herte, a Sila je ostala uz njega i kada je stigao do Lajpciga i Udinezea. 

Sila Enisa je aktivna na Instagramu gde je ne prati mnogo ljudi, (tek 2.895), a od 24 objave koliko joj se nalazi na zidu većinu čine fotografije sa Lazarom. Nema sumnje da će ovaj mladi par tek doći u centar pažnje javnosti, a svi u Srbiji se nadaju da će atraktivnu devojku Lazara Samardžića videti već na Marakani protiv Litvanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading