PRVO SAMARDŽIĆ, SADA BAJČETIĆ: Mladi fudbaler DONEO ODLUKU za koju reprezentaciju će nastupati?

Autor:

Sport

25.02.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako makar piše španska "Marka".

PRVO SAMARDŽIĆ, SADA BAJČETIĆ: Mladi fudbaler DONEO ODLUKU za koju reprezentaciju će nastupati?

Foto: www.profimedia.rs

Perspekttivni fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je u petak uveče veliko pojačanje, pošto je vezista Udinezea Lazar Samardžić odlučio da nastupa za našu selekciju.

Iako je imao ponudu i Nemačke, Samardžić je izabrao "Orlove", a priliku za debi će imati već u martu, tokom mečeva kvalfikacija za Evropsko prvenstvo.

Sada se čeka odluka Stefana Bajčetića, fudbalera Liverpula, koji je prema pisanju španskih medija bliži dresu "crvene furije".

- Čelnici i treneri u Savezu preduzimaju sve neophodne korake kako bi se Bajčetić, vezista Liverpula, definitivno odlučio za reprezentaciju Španije - piše "Marka".

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić u dresu Liverpula

Iz ovog lista takođe dodaju da je mladi igrač već odlučio za koga će nastupati u budućnosti.

- Fudbalski savez Srbije vrši maksimalan pritisak kako na oca, bivšeg fudbalera Selte, tako i na samog fudbalera, da se već u martu odazove u seniorski tim. Ali, čini se da je Bajčetić odlučio da igra za Španiju. Uostalom, prošlog avgusta je debitovao za U19 tim Španije. Ovo nije konačno, iako je igrač dao reč Španiji. Mora se imati na umu da fudbaler ima dvojno državljanstvo. Rođen je u Vigu, izgleda da mu je jasno da njegova budućnost leži u španskom timu.

Naravno, ova pisanja treba uzeti sa rezervom, pošto je ovaj medij i u prošlosti znao da piše neistine, tako da ćemo morati da sačekamo da sam Stefan Bajčetić istupi i kaže svoju odluku, kada bude spreman za to.

Ove sezone je upisao 22 nastupa za Liverpul i u poslednje vreme se ustalio u prvom timu engleskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading