MEČ KOJI OBEĆAVA: Stari, dobro poznati rivali će odmeriti snage, Naisus dočekuje sastav Rada iz Merošine!

Autor:

Sport

31.03.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Rožine igra odlično na svom terenu, ali je Rad ovog proleća u "petoj brzini"!

MEČ KOJI OBEĆAVA: Stari, dobro poznati rivali će odmeriti snage, Naisus dočekuje sastav Rada iz Merošine!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru 19. kola Nišavske okružne lige ekipa Naisus iz Rožine ugostiće sastav Rada iz Merošine, utakmica je zakazana za subotu, 1. april od 16 časova. Prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Sastav iz Rožine dugogodišnji je član Nišavske okružne lige, a u sezoni 2020/2021 bili su i učesnici Zone Centar. Trenutno se Naisus sa učinkom od devet pobeda, pet poraza i tri nerešena meča nalazi na deobi četvrte pozicije na tabeli. 

U uvodna tri kola prolećnog dela prvenstva upisali su jednu pobedu uz dva poraza, oba neuspeha upisana su na gostovanjima. Pred svojom publikom Naisus igra jako dobro, posle devet odigranih mečeva u ligi nalaze se na skoru 6-1-2. Ekipa iz Rožine igra jako tvrde utakmice, sa malim brojem datih, ali i primljenih golova. Njihova golman je do sada kapitulirao 23 puta i po tom paramateru su druga najbolja odbrana u šampionatu, odmah iza lidera na tabeli. 

Ekipa iz Merošine će sutra na gostovanju Naisusu pokušati da nastavi seriju bez poraza koja je krenula početkom prolećnog dela prvenstva. Tim Rada je za vreme zimske pauze pretrpeo promene i one su već vidljive u prvim utakmicama nastavka šampionata. Pobeda na gostovanju Baličevcu i podela bodova pred svojim navijačima protiv lidera su svakako rezultati koji mogu da raduju sve simpatizere kluba. 

Predsednik Rada, Ljubisav Anđelković je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Ulazimo maksimalno spremni i motivisani da ostvarimo pozitivan rezultat. Poštujemo protivnika, ali smatramo da imamo kvalitet za ravnopravnu borbu sa njima. Prolećni deo smo otvorili sa dobrom igrom i bodovim saldom. Ekipa je dosta ojačana što nam daje za pravo da tražimo bodove i na strani. Cilj nam je da se neporaženi vratimo kući. 

Bivši igrač Rožine, trenutno član Rada, Vladica Dinić je izneo svoje utiske povodom meča i njegovog "povratka kući":

- Mislim da će ova utakmica privući mnoge ljubitelje fudbala iz naše okoline. U dobroj smo formi, treniramo redovno, hemija u ekipi je nikad bolja, motivisani smo i spremni da idemo na sva tri boda na teškom gostovanju. U Rožini sam proveo veći deo svoje fudbalske karijere i imam samo reči hvale kako za ljude u klubu, tako i oko njega. Očekujem da ćemo do kraja sezone izvesno obezbediti opstanak u ligi, što nam je i glavni cilj, i to se ne sme dovoditi u pitanje. Naš napadač Jovanović je u sjajnoj formi i nadam se da će je nastaviti i na sledećem meču. 

Nasisus 1977 (Rožina) - Rad (Merošina)

Subota, 1. april od 16 časova

Stadion u Rožini

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading