CRVENO-BELI DOČEKUJU SASTAV MLADOSTI: Ekipi iz Novog Sela prija prolećni vazduh!

Autor:

Sport

31.03.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostima su bodovi preko potrebni za beg iz opasne zone!

CRVENO-BELI DOČEKUJU SASTAV MLADOSTI: Ekipi iz Novog Sela prija prolećni vazduh!

Foto: FK Mladost Novo Selo

U okviru 19. kola Podunavske okružne lige ekipa Crvene zvezde iz Suvodola ugostiće sastav Mladosti. U prvom duelu ova dva tima igranom u Novom Selu slavio je domaćin susreta rezultatom 7:3.

Republika

Domaćin sutrašnjeg duela prošle sezone se takmičio u Prvoj gradskoj ligi Smedereva, ali je osvajanjem prvog mesta trenutno član okružnog ranga. Crvena zvezda se sa učinkom od osam pobeda i deset poraza nalazi na deobi osme pozicije na tabeli. 

Od starta prolećnog dela prvenstva ekipa iz Suvodola je odigrala tri susreta i zabeležila je jednu pobedu uz dva poraza. Crvena zvezda je ove sezone pred svojim navijačima do sada odigrala devet mečeva i tom prilikom je na svoj bodovni saldo dodala 15 bodova.

U Suvodolu će sutra gostovati ekipa koja je takođe prošle sezone bila član nižeg ranga. Tim Mladosti je osvojilo prvo mesto u Opštinskoj ligi Velika Plana i time je izborio plasman u okružnu ligu. Trenutno se sastav iz Novog Sela sa 19 osvojenih bodova nalazi na 14. poziciju na tabeli. 

Igrači Mladosti nešto bolje igraju pred svojim navijačima gde su osvojili 12 bodova, dok na gostovanjima na devet mečeva imaju učinak od dva trijumfa, šest poraza i jedne podele bodova.

Od starta prolećnog dela prvenstva sastav Mladosti je zabeležio dve pobede uz jedan poraz, lider na tabeli, ekipa Napretka je na gostovanju u Novom Selu slavila sa 8:0.

Crvena zvezda (Suvodol) - Mladost (Novo Selo)

Subota, 1. april od 15.30

Teren Crvene zvezde u Suvodolu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading