DERBI SEZONE U ĆUPRIJI: Razlika između trenutnog lidera i prvog pratioca je samo jedan bod!

Autor:

Sport

31.03.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li biti ponovne smene na vrhu tabele?

DERBI SEZONE U ĆUPRIJI: Razlika između trenutnog lidera i prvog pratioca je samo jedan bod!

Foto: FK Morava 1918 Ćuprija

Vreme je za derbi

Predstojećeg vikenda na programu je 19. takmičarska nedelja Zone Zapad, jedan od duela poneo je epitet derbija kola, a po mnogima i prvenstva. Ekipa Morave 1918 iz Ćuprije ugostiće sastav Rembasa iz Resavice

Republika

Sastav iz Ćurpije je u poslednje četiri godine sezonu završavao pri samom vrhu, trenutno se sa skorom 14-1-1 nalaze na prvom mestu na tabeli sa velikim šansama da tu i ostanu ukoliko izbore pozitivan rezultat u predstojećem meču.

Jedini poraz ekipa Morave upisala je upravo na gostovanju Rembasu, tom prilikom domaćin je slavio rezultatom 2:1. Ubrzo posle meča u Resavici, tim iz Ćuprije je zabeležio i podelu bodova protiv Župe, opet van svog terena, ali se trenutno nalazi u seriji od 11 trijumfa. 

U Ćupriji će u nedelju gostovati bivši član Srpske lige Istok, ekipa Rembasa koja je od ove sezone član Zone Zapad. Sastav iz Resavice kao i predstojeći rival igra jako dobro ove godine, trenutno se nalaze na učinku od 14 pobeda i samo dva poraza. 

Ekipa Rembasa je ove sezone u samo dva slučaja ostala bez celog plena. U Despotovcu se posle duela sa Slogom, sastav iz Resavice vratio kući sa minimalnim porazom, a na domaćem terenu "meru" im je uzeo tim Jedinstva 1936 iz Kruševca, koji sa treće pozicije i sa samo dva boda manje u odnosu na lidera vreba svoju priliku za plasman u viši rang. 

Rezultat derbija predstojećeg vikenda sa velikom pažnjom ispratiće trećeplasirani tim na tabeli, Jedinstvo iz Kruševca koji ima dva boda manje u odnosu na lidera, ali će šansu iz prikrajka tražiti i Trstenik PPT koji sa 39 bodova drži četvrto mesto.

Prvi duel Rembasa i Morave igran u Resavici završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 2:1.

Morava 1918 (Ćuprija) - Rembas (Resavica)

Subota, 1. april od 16 časova

Gradski stadion u Ćupriji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading