PRVI PARTIZAN DOČEKUJE JESENJEG PRVAKA: Ekipa Ježevice nema više prava na kiks, ali i domaći tim ima svoje planove!

Autor:

Sport

31.03.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li stari fudbalski mag Zoran Halilović, posle Kotromana ima rešenje i za Ježevicu?!

PRVI PARTIZAN DOČEKUJE JESENJEG PRVAKA: Ekipa Ježevice nema više prava na kiks, ali i domaći tim ima svoje planove!

Foto: FK Prvi partizan Užice

U okviru 19. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Prvog Partizana ugostiće sastav Ježevice, utakmica je zakazana za nedelju, 2. april od 11 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta dugogodišnji je član Zlatiborske okružne lige, ove sezone igra po principu toplo-hladno pa je samim tim i pozicija na tabeli takva. Ekipa Prvog Partizana sa 22 osvojena boda trenutno zauzima desetu poziciju u ligi. Na domaćem terenu sastav iz Užica je na devet mečeva ostvario učinak od pet pobeda, tri poraza i jedne podele bodova. 

Ekipa Prvog Partizana igra jako tvrde utakmice što pokazuju i brojevi u njihovim kolonama za postignute i primljene golove. Mrežu protivnika su zatresli u 20 situacija i po tom paramteru su na poslednjem mestu u ligi, sa druge strane njihov golman je savladan 39 puta. Od starta prolećnog dela prvenstva od maksimalnih devet, osvojena su tri boda. 

Na stadionu Prvog Partizana u nedelju će gostovati jesenji prvak, ekipa Ježevice. Sastav iz Velike Ježevice je trenutno zbog "kiksa" na prolećnoj premijeri na deobi druge pozicije na tabeli, sa samo bodom zaostatka za prvim mestom. 

Ekipa Ježevice se trenutno nalazi u seriji od šest mečeva bez poraza i u tom periodu je upisala samo jednu podelu bodova, na startu nastavka prvenstva protiv sastava Jedinstva iz Kalenića.

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom Ježevice rezultatom 3:0.

Prvi Partizan (Užice) - Ježevica (Velika Ježevica)

Nedelja, 2. april od 11 časova

Teren sportskog centra Krčagovo

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading