EFIKASNIJI ODAVNO NISU BILI: Prvi Partizan na stadionu Dionice spakovao pet komada Kotromanu!

Autor:

Sport

27.03.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti odličnom igrom do prve prolećne pobede.

EFIKASNIJI ODAVNO NISU BILI: Prvi Partizan na stadionu Dionice spakovao pet komada Kotromanu!

Foto: FK Prvi partizan Užice

U okviru 18. kola  Zlatiborske okružne lige ekipa Kotroman sa Mokre Gore ugostila je sastav Prvog Partizana. U prvom susretu igranom u Užicu slavio je domaći tim rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin susreta je u prva dva kola prolećnog dela prvenstva na svoj bodovni saldo dodao tri boda, dok su gosti i dalje na jesenjih 19.

Ekipa Prvog Partizana veoma loša otvara utakmicu. Posle greške na sredini terena, domaći su ekspresno stiglo do gola gostiju i Mandić je savladan već u 25. sekundi utakmice, Kotroman vodi 1:0.

Razbudili su se gosti posle uvodnog šoka i krenuli su sa atacima ka golu protivnika. Udarac Kovačevića je posle prečke završio na samoj liniji gola, pa se u toj situaciji rezultat nije menjao.

Inicijativa gostiju nastavljena što je rezultiralo novom situacijom na polovini domaćina koja je rezultirala golom u mreži Kotromana. Aleksandar Poledica je uputio odličan udarac sa nekih 25 metara i lopta je završila iza leđa Šmakića, 1:1.

Posle dva brza gola meč je ušao u nešto defanzivniju fazu, vodila se velika borba na sredini terena sa par poluprilika na obe strane.

Da gosti odu na poluvreme sa minimalnom prednošću pobrinui se Aleksandar Čolić koji je u 41. minutu u situaciji 1 na 1 sa golmanom domaćina sproveo loptu u mrežu, 2:1 za Prvi Partizan.

Na startu drugog poluvremena na obe strane izvršena je po jedna izmena. Strelac prvog gola za goste, Poledica je usled povrede svoje mesto prepustio Bunčiću, dok je u redovima domaćih Radivojević zamenio Stanića.

Ono što Kovačeviću nije pošlo za nogom u prvom poluvremenu, jeste u drugom. Odličan šut iskosa sa desne strane, lopta je završila u levom uglu protivničkog gola, 3:1 za goste.

Samo dva minuta od trećeg gola u mreži domaćina, ekipa Kotromana ostaje sa 10 igrača u polju, ranije na tuširanje otišao je Ivan Jakšić zbog direktnog crvenog kartona.

Brojačno nadmoćniji gosti su krenuli sa učestalim napadima ka golu protivnika. Igrao se 57. minut kada je posle solo prodora Janković odlično uputio loptu do rezerviste Bunčića koji povećava prednost na 4:1.

Konačan rezultat na utakmici postavlja Đorđe Bunčić u 77. minutu svojim drugim golom na meču, 5:1.

Kotroman (Mokra Gora) - Prvi Partizan (Užice) 1:5 (1:2)

Kotroman: Šmakić, Bogdanović, Spasojević, Tomašević, Jakšić, Lazarević (od 60' Ostojić), Marjanović (od 60' Grbović), Đokić, Gilbetić (od 82' Jovičić), Cukavac (od 73' Stanković), Stanić (od 46' Radivojević)

Prvi Partizan: Mandić, A. Bunčić, Lujić (od 81' Kojadinović), Delić, I. Kovačević, Stamatović, R. Kovačević (od 81' Lazović), Čolić (od 62' Sokić), Poledica (od 46' Đ. Bunčić), Radojičić, Janković (od 57' Nikolić)

Ovom pobedom ekipa Partizana je napredovala za jedno mesto i sada se nalazi na devetoj poziciji, dok je sastav Kotromana i dalje na 13. mestu.

U sledećem kolu Prvi Partizan dočekuje ekipu Ježevice, dok Kotroman gostuje sastavu Tare iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading