SERIJA TIMA IZ RAKOVCA JE NASTAVLJENA: Taktika trenera Mandića donela je nova tri boda protiv imenjaka sa Klise! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.03.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva Borca pripao igračima gostiju.

SERIJA TIMA IZ RAKOVCA JE NASTAVLJENA: Taktika trenera Mandića donela je nova tri boda protiv imenjaka sa Klise! (VIDEO)

Foto: FK Borac Rakovac

U okviru 18. kola Druge novosadske lige na stadionu fudbalskog kluba Borac na Klisi, istoimena ekipa iz Novog Sada ugostila je imenjaka iz Rakovca. Prvi duel ova dva tima završen je bez pobednika, rezultat je glasio 0:0.

Republika

Domaćin susreta je u prva dva kola prolećnog dela prvenstva zabeležio polovičan učinak, pobeda na otvaranju, i poraz prošle nedelje. Dok je tim iz Rakovca odlično ušao u nastavak prvenstva, u prva dva meča zabeležio je dva trijumfa.

Ekipa sa Klise je dosta rastrčanija bila na ovom susretu, sa većim posedom lopte, njihova mladost u odnosu na protivnika je u nekim situacijama dolazila do izražaja. 

Vrebali su gosti svoju priliku iz kontra napada i preko grešaka igrača domaćeg tabora, jedna takva je iskorišćena u 29. minutu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Posle jedne greške u domaćem taboru gostujući igrači su brzo krenuli ka golu protivnika, zbog nespretne reakcije odbrane sudija je odlučio da pokaže na belu tačku u korist gostiju.

Precizan sa kreča bio je Stojan Vojlović, 1:0 za goste iz Rakovca. 

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata.

Posle desetominutne paze, situacija na terenu se nije u mnogome promenila, domaći su imali posed i pokušavali su da ugroze gol Milanova, ali je postavka trenera Igora Mandića bila odličan za ovaj susret.

Do kraja u sudijskoj koloni za golove ostao je samo onaj iz 29. minuta. Što se tiče javnih opomena, viđena su pet žuta kartona, od kojih su dva bila iston igraču pa je isti napustio teren ranije od ostalih. Sve "požuteli" igrači bili su članovi domaćeg tima.

Borac (Novi Sad) - Borac (Rakovac) 0:1 (0:1)

Borac NS: Kizić, Popović, Berić, Milanović, Umićević, Perinović, Čavić (Grlica), Macakanja (Idrizi), Đaković, Đorđevski, Radić

Borac R: S. Milanov, Kalabić (Stepanov), Vojnović (Bursać), Trifunov, A. Milanov, Tomaš, Karadeglić, Čogić, Miljković, Čanić (Vlajnić), Kerlec

U sledećem kolu u Rakovac stiže ekipa Vinogradara, dok Borac sa Klise gostuje sastavu Proletera koji je lider na tabeli.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading