POHOD KA VRHU TABELE JE NASTAVLJEN: Igrači Turekovca raspucani protiv sastava Mladosti, rezultat je mogao biti dosta veći!

Autor:

Sport

26.03.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednička serija ekipe sa stadiona Lotrin Gaj je nastavljena.

POHOD KA VRHU TABELE JE NASTAVLJEN: Igrači Turekovca raspucani protiv sastava Mladosti, rezultat je mogao biti dosta veći!

Foto: FK Turekovac

U okviru 14. kola Gradske lige Leskovac na stadionu Lotrin Gaj ekipa Turekovca ugostila je sastav Mladosti iz Donje Lokošnice. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Ekipa Turekovca je u ovaj meč ušla sa serijom od tri vezana trijumfa, dok na poslednjih pet utakmica nisu osetili poraz, sa druge strane Mladost je posle neuspeha na kraju jesenjeg dela, zabeležila još jedan na startu nastavka prvenstva.

Domaći igrači su krenuli od prvog minuta ka golu koji je na ovom susretu branio Boban Živković. Prve dve dobre prilike imao je Aleksa Milošević, ali lopta nije htela u gol.

Sledeća ozbiljnija prilika je viđena iz slobodnog udarca, ali je Milenković loptu poslao preko gola. 

Igrao se 35. minut kada je sudija Danijel Tasić pokazao na belu tačku u korist domaćeg tima. Siguran sa 11 metara bio je Milenković za vođstvo Turekovca.

To je ujedno bio i krajnji rezultat prvog dela igre. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Posle desetominutne pauze na terenu je "izašao" samo jedan tim.

Već u 55. minutu Aleksa Milošević je na asistenciju rođenog brata Đoleta povisio na 2:0. 

Deset minuta kasnije, Milenkoviću je pripala uloga asistenta, a loptu u mrežu je volej udarcem smestio Cvetković.

U 70. minutu je viđen verovatno najlepši momenat na meču. Loptu je sa nekih 30 metara za slobodan udarac namestio Dušan Milenković, topovski udarac igrača domaćih završio je iza leđa Živkovića, 4:0.

Do kraja utakmice gosti su sa penala postavili konačan rezultat na 4:1. 

Turekovac - Mladost (Donja Lokošnica) 4:1 (1:0)

Turekovac: Stojanović, N. Marjanović, Cekić, M. Marjanović, Milenković, Pavlović, Cvetanović, Cvetković, Denić, Đ. Milošević, A. Milošević

Na klupi: Cekić, Stojanović, Mitić, Živković, Osmanović, Ilić, Stanković

Mladost: Živković, Ristić, Z. Đorđević, Mladenović, Stojanović, M. Đorđević, Mišić, Mičić, S. Aleksić, M. Aleksić, D. Đorđević

Na klupi: Nikolić

Sa nova tri boda ekipa Turekovca je nastavila pohod ka vrhu tabele, vodeći timovi su takođe ostvarili pobede pa je zaostatak ostao isti, ali je sastav Pomoravlja opet remizirao, pa je kolektiv sa stadiona Lotrin Gaj sada usamljen na četvrtom mestu. 

U sledećem kolu u Donju Lokošnicu gostuje sastav Gornje Sinkovce, dok ekipa Turekovca ide u Bogojevce gde će odmeriti snage sa timom Napretka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading