REZERVISTA DARKO MIŠIĆ PO ULASKU POGODIO ZA TRI BODA: Studencu pripao meč pun preokreta protiv sastava iz Donje Borine!

Autor:

Sport

26.03.2023

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja je mogla da ode na obe strane.

REZERVISTA DARKO MIŠIĆ PO ULASKU POGODIO ZA TRI BODA: Studencu pripao meč pun preokreta protiv sastava iz Donje Borine!

Foto: FK Studenac Gornja Koviljača

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Jadar ekipa Studenca iz Gornje Koviljače ugostila je sastav Mladosti. U prvom susretu u Donjoj Borini slavio je domaći tim rezultatom 4:1.

Republika

Do ovog meča oba tima su odigrala dve utakmice u okviru nastavka prvenstva. Mladost je upisala po jednu pobedu i poraz, dok je sastav Studenca zabeležio samo jedan bod na tim mečevima.

Gosti su nešto bolje ušli u utakmicu i već u 10. minutu imali su priliku preko Nikole Petrovića koju je iskusni napadač iskoristio za prednost ekipe Mladosti od 1:0. 

Rani gol je potpuno otvorio utakmicu pa je viđeno dosta prilika do kraja prvog poluvremena.

Prvo su domaći u 21. minutu preko kaznenog udarca sa 11 metara izjednačili na 1:1. Strelac gola za Studenac bio je Nikola Lukić.

Marko Aleksić, odbrambeni igrač domaćih je sedam minuta pred odlazak na odmor pogodio gol Kostadinovića za potpuni preokret i prvo vođstvo Studenca na meču, 2:1.

U prvih 45 minuta glavni sudija na meču, Milivoje Petrović je pokazao četiri žuta kartona, po dva na obe strane. 

Osam minuta posle nastavka drugog poluvremena oba tima su na terenu ostala sa 10 igrača u polju. Zbog direktnih crvenih kartona ranije na tuširanje otišli su Mladen Pantelić iz redova Studenca i Stevan Vladić koji nosi opremu Mladosti.

Vodila se velika borba do kraja meča, preteženo na sredini terena. Dva gola u Gornjoj Koviljači viđena su u poslednjih pet minuta.

Prvo je Stefan Lukić pogodio za novo izjednačenje u 84. minutu, 2:2.

Samo četiri minuta kasnije, rezervista Darko Mišić koji je na teren ušao pre samo par trenutaka zatresao je mrežu Mladosti za konačnih 3:2.

Studenac (Gornja Koviljača) - Mladost (Donja Borina) 3:2 (2:1)

Studenac: Baloš, Aleksić, Savić, Jović (od 56' Perić), Pantelić, M. Mišić, Lukić, Petrović, Maksić (od 84' D. Mišić), Palangetić (od 79' Živanović), Đokić

Mladost: Kostadinović, Božić, Erić, Knežević, Bogdanović, Lukić, Kovačević, Bjelica (od 46' Trifunović), Jović (od 65' Drašković), Vladić, Petrović

Ovom pobedom ekipa Studenca preskočila je sastav Velike Reke i sada se nalazi na petoj poziciji sa 28 bodova, jedan više ima tim Mladosti iz Donje Borine koji je na trećem mestu. 

U sledećem kolu u Donju Borinu gostuje sastav TE Gučeva, dok ekipa Studenca ide na noge timu Jelav

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading