IGRAČE MLADOSTI SKUPO KOŠTALI PROMAŠENI ZICERI: Jelav sigurnom igrom do sva tri boda pred svojim navijačima!

Autor:

Sport

12.03.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični Radić je danas bio nepremostiva prepreka za goste.

IGRAČE MLADOSTI SKUPO KOŠTALI PROMAŠENI ZICERI: Jelav sigurnom igrom do sva tri boda pred svojim navijačima!

Foto: FK Jelav

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Jadar, jedan od susreta igran je na terenu u Jelavu, gde je istoimena ekipa ugostila sastav Mladosti iz Donje Borine. 

Republika

Neorganizovanu i malo sporu igru igrača Mladosti uspeli su da iskoriste domaći fudbaleri. Posle zaustavljanja na nepropisan način, glavni sudija na meču Branivoje Kulić pokazao je na belu tačku u korist Jelava.

Precizan sa kreča bio je Branislav Gršić za rano vođstvo domaćeg tima, igrao se 24. minut.

Do kraja poluvremena bilo je prilika na obe strane, ali se mreža zatresla opet posle udarca sa kreča. Ovoga puta dosuđen je jedanaesterac za goste, siguran izvođač istog bio je Stefan Lukić i time je postavljen i rezultat prvog poluvremena.

Trener gostujućeg tima, Miodrag Vladić je odmah na startu drugog dela izvršio jednu izmenu. Svoje mesto na terenu Stefan Jović ustupio je Nikoli Kojiću.

Uspeli su domaći nešto smireniju igru da krunišu novom golom u mreži Kostadinovića. Igrao se 59. minut kada je Ivan Miletić vratio prednot na stranu Jelava.

Do kraja meča viđene su prilike za postizanje novih pogodaka, mogli su gosti iz dve stopostotne prilike da dođu do drugog gola, ali je danas odlični Radić bio na visini zadatka.

Sudija Kulić je dva puta pokazao žuti karton na ovom meču, oba puta igrač koji je požuteo nosio je dres gostujućeg tima.

Jelav - Mladost (Donja Borina) 2:1 (1:1)

Jelav: Radić, Miletić, Aleksić (od 58' Bojić), Gršić, Miletić, Jović, Jovanović, Novaković, Jovanović (od 69' Jančić (od 78' Bakić)) Miletić, Reljić

Mladost: Kostadinović, Božić, Erić, Knežević, Bogdanović, Lukić, Kovačević, Bjelica (od 66' Gavrić), Đukanović, Jović (od 46' Kojić), Petrović

Ovom pobedom ekipa Jelav skočila je za dva mesta na tabeli i sada je desetoplasirani tim, dok je sastav iz Donje Borine i dalje na četvrtoj poziciji.

U sledećem kolu Mladost dočekuje fenjeraša iz Jadranske Lešnice, dok sastav Jelava igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv lidera iz Zavlake.

BONUS VIDEO: 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading