TIM IZ STAPARA KORISTI KIKSEVE RUSINA: Hajduk je sada na četiri boda prednosti!

Autor:

Sport

12.03.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bez poraza je produžena.

TIM IZ STAPARA KORISTI KIKSEVE RUSINA: Hajduk je sada na četiri boda prednosti!

Foto: FK Hajduk Stapar

U 17. kolu PFL-a Sombor lider na tabeli, ekipa Hajduka ugostila je sastav Borca iz Obrovca. 

Republika

Igrači oba tima gotovo da se nisu propisno zagrejali, već je bio viđen i drugi polazak sa centra. Grešku gostujućeg štopera iskoristio je Zoran Stojšić i time je doveo Hajduk u vođstvo.

Nakon nekih desetak minuta, Živko Ćurčija je odličnim udarcem duplirao prednost lidera na tabeli, 2:0.

Do kraja poluvremena domaći igrači imali su dosta prilika da dodatno uvećaju svoju prednost, ali nije bilo dovoljno koncentracije u završnici.

Na startu drugog dela trener domaćih, Milorad Ćurčija uveo je sa klupe četiri nova igrača.

Imao je Hajduk loptu u nogama, stvarao je prilike u kaznenom prostoru Marka Đukića, ali lopta nije htela u gol.

Nakon promašaja pred golom Borca, igrači gostujućeg tabora ekspresno su istrčali na protivničku polovinu i uspeli su da prepolove vođstvo Hajduka. Dušana Rašetu savladao je Bojan Stanković u 59. minutu.

Do kraja susreta igrači domaćina su imali loptu u posedu i mirno su priveli meč kraju, imali su prilike da ranije osiguraju sva tri boda, ali je prevelika želja rezultirala velikom nervozom u završnici.

Hajduk (Stapar) - Borac 46 (Obrovac) 2:1 (2:0)

Hajduk: Rašeta, Borić (od 46' Bajčev), Pekez (od 46' Sandić), Smilanovski (od 46' Kovačev), Ćurčija, Mančić, Stojšić, Lukić (od 46' Pejić), Kucurski, Erdei, Žeželj

Borac: Đukić, Obradović, Vlaisavljević, Kovačević, Soldat, Vukotić, Glamočanin, S. Kozomora, Stanković, M. Kozomora, Balango

Ovom pobedom ekipa Hajduka je dodatno napravila prednost u odnosu na drugoplasirani tim Rusina koji je i u drugom prolećnom meču remizirao.

Sledeće nedelje lider gostuje ekipi Borca (Bački Gračač), dok sastav iz Obrovca igra na svom terenu protiv Tvrđave iz Bača.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading