TRADICIJA SE POŠTUJE: U Novom Selu obeležena bekrijska slava i trasiran put ka ostvarenju fudbalskih ciljeva! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

28.02.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselo je bilo u Velikom Selu, ali se prava fešta priprema za kraj sezone.

TRADICIJA SE POŠTUJE: U Novom Selu obeležena bekrijska slava i trasiran put ka ostvarenju fudbalskih ciljeva! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Milan Orlić Novo Selo

Fudbalski klub Milan Orlić iz Novog Sela jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Jadar okončala je na drugoj poziciji sa skorom od osam pobeda, četiri remija i jednog poraza i sa punim pravom svi u klubu nadaju se da će uspeti nakon samo jedne sezone, da se vrate u viši rang takmičenja, Mačvansku okružnu ligu.

 

Fudbaleri iz Novog Sela pripremaju se za nastavak takmičenja, a u sklopu priprema u klupskom bifeu održana je proslava "bekrijske slave" koja uz crkvenu slavu i fudbalski klub predstavlja "sveto trojstvo" Novog Sela.

Ovogodišnji domačini proslave bile su mlade bekrije Milan Kojić i Zoran Gordanić koji su po mišljenju svih prisutnih, organizaciju doveli do perfekcije i istovremeno zadali težak zadatak budućim bekrijama, da nadvise ono što je učinjeno na ovogodišnjoj proslavi.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Milana Orlića u prvom kolu prolećnog dela šampionata gostuje u Jadranskoj Lešnici ekipi Cera, ekipi koja je prvi deo šampionata okončala sa minusom na bodovnom saldu. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom tima iz Novog Sela rezultatom 4:0.

Treba napomenuti da se u nastavku šampionata očekuje velika borba u okviru Međuopštinske lige Jadar, s obzirom da se čak šest ekipa nalaze u intervalu od šest bodova što dovoljno govori o neizvesnosti koja će vladati do poslednjeg kola i polsednjeg sudijskog zvižduka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading