VREMENA ZA ISPRAVKE VIŠE NEMA: Vojvodina u nastavak sezone ulazi sa jasnim ciljem - tmurna jesen se ne sme ponoviti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.02.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava borba tek sada kreće.

VREMENA ZA ISPRAVKE VIŠE NEMA: Vojvodina u nastavak sezone ulazi sa jasnim ciljem - tmurna jesen se ne sme ponoviti! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta za nešto manje od dva meseca proslaviće veliki jubilej, 110 godina postojanja kluba i svi u mestu koje je krajem XIV veka kralj Žigmund Luksemburški poklonio porodici Gorjanski, nadaju se da će njihovo fudbalsko mezimče proslavu ovekovečiti opstankom u severnoj grupi vojvođanskog fudbala.

 

Prethodnu jesen plavo-beli iz Bačkog Gradišta okončali su na pretposlednjoj 15. poziciji sa skorom od svega tri trijumfa (Hercegovac Gajdobra 1:0, Krila Krajine Bačka Palanka 5:1 i Sloga Čonoplja 3:2) i 12 poraza i u predstojećim mesecima predstoji im grčevita borba kako bi nadoknadili sve propušteno tokom prvog dela sezone.

U cilju ostvarenja primarnog cilja, klupsko rukovodstvo je zimsku pauzu iskoristilo kako bi pojačalo igrački kadar. Pored novog trenera Nenada Rajića plavo-beli dres su zadužila i trinaestorica novajlija. U pitanju su N. Jović, I. Erdeljan, A. Slijepčević, V. Bošnjak, M. Kovačević, I. Dražić, M. Efendić, M. Sikimić, F. Pincolić, M. Bubanja, Z. Stefanov, S. Radosavljević i M. Ćirić.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Zimska pojačanja

 

Istovremeno, klub privodi kraju pripreme za nastavak sezone i kao što je već i rečeno sve misli su usmerene ka prvom prolećnom kolu.

 

Prolećni deo takmičenja u okviru Vojvođanske lige Sever startuje predstojećeg vikenda, a ekipa Vojvodine će 5. marta na svom terenu u Bačkom Gradištu dočekati ekipu Mladosti iz Turije. Prvi ovosezonski meč dve ekipe Mladost je rešila u svoju korist rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading