LIDER JE SPREMAN: Crveno-beli se revanširali gostima iz Sente - sledi borba za viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kikindsi crveno-beli uspešni su bili i u generalnoj probi pred nastavak takmičenja.

LIDER JE SPREMAN: Crveno-beli se revanširali gostima iz Sente - sledi borba za viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

Nakon sedam kontrolnih mečeva može se reći da je lider Vojvođanske lige Istok, spreman za nastavak sezone i borbu za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina.

 

U generalnoj probi OFK Kikinda se na Gradskom stadionu sastala sa ekipom Sente i bio je to ujedno njihov drugi kontrolni susret tokom zimskih priprema. Pre nešto manje od dve nedelje, ekipa Sente je na stadionu "Žitopromet" u Senti slavila minimalnim rezultatom 1:0, a ovoga puta, Kikinđani su se u potpunosti revanširali.

Već u 3. minutu susreta Đukić je iskoristio grešku odbrane gostiju i loptu sproveo u mrežu.

Promene rezultata nije bilo do samog finiša meča, kada su u samo tri monuta igre viđena dva autogola. Prvo je sopstvenu mrežu u 84. minutu pogodio fudbaler Sente Kasaš koji je nespretno reagovao na centaršut Đukića, da bi dva minuta kasnije Rafael startovao na jednu poluvisoku lopta, ona mu je prešla preko noge i završila u mreži golmana Kikinđana Žilića za konačnih - 2:1.

OFK KIkinda - Senta 2:1 (1:0)

Stadion: Gradski stadion u Kikindi

Gledalaca: 50

Strelci: Đukić 3`, Kasaš 84`(a.g.); Rafael 86`(a.g.)

OFK Kikinda: Savkov, Radovanović, Reljić, Božić, Kecman, Jarić, Rafael, Mirkov, Spahić, Ivanović, Đukić. Igrali su još: Žilić, Barbul, Bajić, Glišić, Zeljković, Vilovski, Sabo, Mijić, Galešev.

Senta: Tomašev, Živković, Kasaš, Đeri, Žmukić, Nađpal, Vuletić, Krmar, Savić, Bojić, Bank. Igrali su još: Farago, Mijić, Mandić, Jelić, Matić.

Narednog vikenda startuje takmičenja u okviru Vojvođanske lige Istok, a lider ovog takmičenja, ekipa OFK Kikinde 4. marta dočekuje ekipu Crvene zvezde iz Ruskog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading