DOVEDEN JE KOMPLETNO NOVI TIM: Kao na pokretnoj traci - i jedanaesto pojačanje stiglo na obrenovačko "vašarište"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanjima nema kraja...

DOVEDEN JE KOMPLETNO NOVI TIM: Kao na pokretnoj traci - i jedanaesto pojačanje stiglo na obrenovačko "vašarište"!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Prethodnu jesen okončali su na poslednjoj poziciji Srpske lige Beograd sa svega jednom pobedom u 15 odigranih prvenstvenih susreta i već su ih mnogi već navedenog ostvarenja otpisali kada je u pitanju borba za opstanak u trećem rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Međutim, pred sam nastavak šampionata koji je zakazan za 4. mart, rukovodstvo obrenovačkog Radničkog dovodi pojačanja "kao na traci".

Tokom zimske pauze dres popularne "rabe" već su poneli vezni fudbaler Arsen Knežević koji u Obrenovac stiže iz ubskog Jedinstva, levokrilni napadač Veljko Jovković, kao i dvojac igrača sredine terena Nenad Ivanić i Boris Janković. Nakon njih opremu obrenovačkog kluba poneli su i Dimitrije Filipović, Luka Krstović, Stevan Ostojić, Stanislav Zeljajić, kao i Petar Kašić i Jovan Kačarević.

Jedanaesto pojačanje Radničkog iz Obrenovca, jeste Nebojša Aleksić.

Reč je o dvadesetjednogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji levog krila, a u Obrenovac stiže iz valjevske Budućnost Krušik 2014. Aleksić je "fudbalski prohodao" u ekipi beogradskog Brodarca iz kojeg je u januaru 2020. godine prešao u obrenovački Radnički iz kojeg se nakon dve i po godine preselio u redove kluba iz Valjeva.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Jedanaesto pojačanje "rabe" - Nebojša Aleksić

 

Sada se vraća u redove "rabe" kako bi pomogao klubu u ostvarenju primarnog cilja, opstanka u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana.

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Srpske lige Beograd zakazan je za 4. mart, a borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja, obrenovački fudbaleri započinju na domaćem terenu gde će se sastati sa zemunskim Teleoptikom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marinko

27.02.2023 19:40

Jedan je brat Marko Babic