SEZONA MOŽE DA POČNE: Srpski Bajern u nastavak takmičenja ulazi sa velikim ambicijama - pred njima bi strepeo i slavni bavarski klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremni su za nastavak takmičenja...

SEZONA MOŽE DA POČNE: Srpski Bajern u nastavak takmičenja ulazi sa velikim ambicijama - pred njima bi strepeo i slavni bavarski klub!

Foto: FK Sloga Erdevik

Ekipa Sloge iz Erdevika potpuno spremna ulazi u nastavak takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug i sa punim pravom mnogi ih smatraju jednim od kandidata za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina.

 

Tokom prethodne jeseni fudbaleri iz Erdevika ostvarili su skor deset pobeda, jednog remija i četiri poraza i sa 31 osvojenim bodom trenutno zauzimaju treću poziciju južne grupe vojvođanskog fudbala. Lider ovog ranga takmičenja, ekipa Hajduka iz Divoša u ovom momentu ima četiri boda više na svom kontu, ali na osnovu ostvarenja tokom zimskih priprema, slobodno se može reći da su puleni trenera Vladimira Šponje spremni da se uključe u borbu za sam vrh tabele.

Tokom pripremnog perioda ekipa Sloge je odigrala ukupno osam kontrolnih mečeva tokom kojih je zabeležila sedam pobeda i svega jedan neuspeh. Redom su pred igračima iz Erdevika "padali" OFK Bačka (4:0), Donji Srem 2015 Pećinci (4:3), Rađevac Krupanj (3:0), OFK Osečina (3:1), Sloven iz Rume (3:0), beočinski Cement (4:0) i Graničar Kuzmin (3:2). Jedini neuspeh doživljn je 22. februara kada je ekipa Mačve 1929 iz Bogatića ostvarila trijumf rezultatom 0:2.

Foto: FK Sloga Erdevik

Publika je uvek uz svoj klub

 

Kao što je već rečeno, uz sedam pobeda i jednog poraza, Sloga pripremni period okončava i sa fantastičnim gol koeficijentom 24:8 i već su sada mnogi ekipu Sloge prozvali "erdevičkim Bajernom".

Da podsetimo, nastavak takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug zakazan je za predstojeći vikend, a u prvom prolećnom kolu Sloga na svom stadionu u Erdeviku dočekuje Jedinstvo iz Rumenke. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Jedinstva rezultatom 0:6.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading