PRIJA IM BORAVAK U TOPLIJIM KRAJEVIMA: Pred liderom će pasti i rimski amfiteatar u Puli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo Sport osvaja Istru...

PRIJA IM BORAVAK U TOPLIJIM KRAJEVIMA: Pred liderom će pasti i rimski amfiteatar u Puli!

Foto: FK Vrelo Sport

Petu sezonu uzastopno fudbaleri Vrelo Sporta iz mesta Vrelo koje se nalazi u opštini Ub, takmiče se u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske i nakon prvog dela šampionata na dobrom su putu da prvi put u svojoj osmogodišnjoj istoriji stignu do trećeg stepena srpskog fudbalskog takmičenja, Srpske lige Zapad.

 

U cilju što bolje pripremljenosti ekipe za odlučujuće borbe u nastavku takmičenja, ekspedicija Vrelo Sporta najvažniji deo priprema obavlja u Puli gde trenira na terenima lokalnog kluba Istre, a istovremeno je planirano da ekipa odigra i nekolicinu kontolnih mečeva.

Prvi susret fudbaleri iz Vrela odigrali su na terenu FK Vodnjan iz istoimenog mesta koje se nalazi desetak kilometara udaljeno od Pule, a protivnik je bila ekipa Liznjana.

Srpski član zonskog ranga takmičenja pokazao je da je kvalitetniji tim i ostvario j ubedljiv trijumf rezultatom 4:0, a u listu strelaca su se upisali Zoran Radojičić, Filip Pavlović, Nemanja Branković i Vukašin Milošević.

Foto: FK Vrelo Sport

Startna postava FK Vrelo Sport u duelu protiv Liznjana

 

Do okončanja zimskih priprema Vrelo Sport će odigrati još dva pripremna susreta. Već 3. marta sastaće se sa slovenačkom ekipom Kočevje, a tri dana kasnije protivnik će biti ekipa Arne Tabor.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Zone kolubarsko-mačvanske, ekipa Vrelo Sporta u borbu za plasman u viši rang kreće sa svog terena, a prvi prolećni protivnik je Mladost iz Prnjavora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading