LISICAMA NI SNEG NE PREDSTAVLJA PROBLEM: OFK Lug 2020 slavio na "Gladijatoru"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni loši vremenski uslovi, kao i težak teren prekriven snegeom, nisu onemogućili fudbalere da pruže dopadljivu sportsku predstavu.

LISICAMA NI SNEG NE PREDSTAVLJA PROBLEM: OFK Lug 2020 slavio na "Gladijatoru"!

Foto: OFK Lug 2020

Duel dva kluba koja se takmiče u šestom rangu srpskog fudbala, zasluženo je pripao ekipi koja se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

 

Ekipa OFK Lug 2020 na igralištu Sportskog centra "Gladijator" dočekala je sportskog prijatelja iz Mačvanskog Metkovića, ekipu Mladosti, a fudbaleri obe ekipe i pored hladnog vremena i snega koji je prekrivao teren, prikazali su fudbal koji je mogao da zadovolji sve prisutne.

Na kraju ekipa OFK Luga 2020 ostvarila je zasluženi trijumf rezultatom 3:1, a treba napomenuti da su pogotke za domaćina postigli Adžemović, Mihajlović i Stanković. Trener popularnih "lisica" Nebojša Nikolić tokom susreta je priliku ukazao čak dvadesetorici fudbalera i kako je i sam istakao po okončanju susreta, apsolutno je bio zadovoljan onime što su njegovi fudbaleri pružili:

- Sjajan fudbal je bio, uživao sam u svakom momentu. Fudbaleri Mladosti su super momci i želim im svu sreću u nastavku prvenstva, imaju dobru ekipu i zaslužuju da uđu u plej-of. Moji momci su još jednom odigrali odličnu utakmicu i dizanje forme je vidljivo iz meča u meč što je vrlo bitno. Imamo još malo vremena da se stopostotno spremimo i zato već u utorak nastavljamo sa treninzima i jakim radom.

Foto: OFK Lug 2020

Trener "lisica" - Nebojša Nikolić

 

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa OFK Luga 2020 u prvom prolećnom kolu Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", 12. marta dočekuje ekipu OFK Crvenke iz Borče, dok Mladost iz Mačvanskog Metkovića u okviru Međuopštinske lige Mačva gostuje u Mačvanskom Belotiću ekipi Napretka.

Takođe treba napomenuti da su dve ekipe uspostavile trajnu sportsku saradnju i već je dogovoreno da će naredni prijateljski susret biti odigran pred start sezone 2023/24 i to u Mačvanskom Metkoviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading