IMAMO KVALITET ZA OSTVARENJE CILJEVA: Fudbaler crno-belih nema dilemu pred nastavak sezone - uz novog trenera možemo do višeg ranga!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.02.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je uspešna polusezona, ali...

IMAMO KVALITET ZA OSTVARENJE CILJEVA: Fudbaler crno-belih nema dilemu pred nastavak sezone - uz novog trenera možemo do višeg ranga!

Foto: Privatna arhiva/David Ileš

Fudbaleri ČSK Pivare iz Čelareva prethodnu jesen okončali su na četvrtoj poziciji Područne fudbalske lige Sombor sa izglednim šansama da se u nastavku takmičenja bore za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Sever.

 

U ovom momentu crno-beli imaju pet bodova manje u odnosu na lidera Hajduk iz Stapara što je svakako nadoknadiv minus, ali je klub iz južnobačkog okruga tokom zimske pauze pretrpeo velike promene.

O aktuelnoj situaciji u čelarevskom klubu razgovarali smo sa članom crno-belih Davidom Ilešom koji se na startu razgovora za portal "Republika.rs" osvrnuo na početke svoje fudbalske karijere:

- Fudbal sam početo da treniram sa šest godina u ekipi ČSK Pivare. Do svoje 14. godine bio sam deo ovog kluba, a zatim prelazim u novosadsku Vojvodinu u kojoj se ipak nisam dugo zadržao - istakao je Ileš i nastavio:

- Na jednoj prijateljskoj utakmici primetili su me predstavnici TSC-a i prelazim u Bačku Topolu u kojoj sam se zadržao dve sezone. Živeo sam u njihovoj akademiji fudbala i tokom tog perioda osvojili smo Vojvođansku ligu i plasirali se u viši rang takmičenja. Zatim prelazim u redove OFK Bačke iz Bačke Palanke u kojoj provodim godinu i po dana i sa kojom sam osvojio Omladinsku ligu Vojvodine, da bi se prethodne polusezone vratio u Čelarevo, ali ovaj put kao seniorski fudbaler.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Vratiće se crno-beli na poziciju koja im pripada

 

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, David ističe:

- Možda situacija u Čelarevu u ovom momentu i nije najbolja, ali imamo kvalitet da napadnemo i plasman u viši rang takmičenja. Prethodnu jesen smo završili na solidnoj četvrtoj poziciji Područne fudbalske lige Sombor i trenutno se pripreme za nastavak sezone privode kraju s obzirom da takmičenja počinje već predstojećeg vikenda.

Iza čelarevskog kluba je prilično turbulentna zimska pauza:

- Tokom zimskog prelaznog roka klub je doživeo velike promene. Međutim, uz novog trenera Miroslava Pavlovića Pakija, smatram da možemo ostvariti naš cilj i plasirati se u viši rang takmičenja - zaključio je David Ileš.

Kao što je već napomenuto, prolećni deo sezone startuje predstojećeg vikenda, a ekipa ČSK Pivare u prolećnoj premijeri gostuje u Obrovcu ekipi Borca 46. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je minimalnim trijumfom crno-belih rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading