ORLOVI UKROĆENI U RAKITOVU: Petominutni blickrig domaćina dovoljan za trijumf!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da Rakitovo proslavi drugi ovosezonski trijumf.

ORLOVI UKROĆENI U RAKITOVU: Petominutni blickrig domaćina dovoljan za trijumf!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Prošlo je gotovo punih pet meseci od kako je ekipa OFK Lugomira ostvarila prvi prvenstveni trijumf u aktuelnoj 2022/23 sezoni. Tog 30. oktobra prethodne godine ekipa iz Rakitova je na svom terenu rezultatom 3:0 savladala Jedinstvo iz Mijatovca, a sada je u mestu u okviru grada Jagodine savladana i ekipa iz Jasenova.

 

Duel između OFK Lugomira i Orlova započeo je veoma burno. U 20. minutu susreta usled verbalnog sukoba dvojice fudbalera, glavni sudija ovog meča je obojici pokazao put u svlačionicu i ekipe su u ostatku susreta nastupile sa igračem manje na terenu.

Deset minuta kasnije gosti stižu do prednosti. Mrežu domaćina zatresao je Mićunović, a do odlaska na odmor ekipa Orlova je mogla da stigne i do ubedljivije prednosti, ali je ovoga puta okvir gola bio saveznik domaćina.

Rezultat se nije menjao do samog finiša meča, kada je usledio petominutni blickrig domaće ekipe. U 82. minutu OFK Lugomir dolazi do izjednačenja možda i prvim udarcem na meču, a samo pet minuta kasnije, nakon udarca iz ugla, mreža Orlova se ponovo trese za prednost domaće ekipe od 2:1 što je izazvalo veliko oduševljenje kako fudbalera, tako i pristalica ekipe iz Rakitova.

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Bodove će Orlovi morati da traže na nekom drugom mestu

 

Nakon susreta 18. prvenstvenog kola ekipa Orlova iz Jasenova sa 15 osvojenih bodova ostaje trinaestoplasirana na tabeli Zone Zapad, dok se ekipa OFK Lugomira nalazi stepenicu niže sa sedam bodova manje i obema ekipa predstoji borba za opstanak u zonskom rangu srpskog fudbala.

U narednom 19. kolu ekipa iz Jasenova gostuje Blagotinu u Poljni, dok će OFK Lugomir odmeriti snage sa ekipom Majdevo-Kupci.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading