PERSONALNI PROBLEMI NISU BILI PRESUDNI: Desetkovani crveno-beli stigli do trijumfa - lider je još tri koraka bliži ostvarenju cilja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.03.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi zadeseili su crveno-bele pred duel sa klubom iz Kovina.

PERSONALNI PROBLEMI NISU BILI PRESUDNI: Desetkovani crveno-beli stigli do trijumfa - lider je još tri koraka bliži ostvarenju cilja!

Foto: OFK Kikinda

Trener Jevto Jarčević našao se pred velikim kadrovskim problemima uoči prvenstvenog susreta 19. kola Vojvođanske lige Istok u kojm su se sastale ekipe OFK Kikinde i kovinskog Radničkog.

 

Usled svega navednog crveno-beli su u meč ušle sa čak petoricom bonus igrača. Očigledno su golobradi mladići u sastavu domaće ekipe imali veliku tremu na početku susreta što je domaćin iskoristio u 25. minutu i preko Biguljevića stigli do rezultatske prednosti. Gosti su nakon izgubljene lopte Kikinđana na sredini terena izveli brz kontra udar gde je kapiten gostiju iskoristio loše pozicioniranje golmana Savkova i udarcem sa više od 20 metara zatresao mrežu domaćina.

Do odlaska na odmor Kikinđani su mogli da stignu do rezultatskog poravnanja, ali je okvir gola, kao i nesmotrenost napadača bila ključna da do toga i ne dođe,

Igrao se 56. minutu kada je iz slobodnog udarca centrirao Mirkov, a lopta je nakon trzaja glavom Đukića završila u mreži Kovinaca za izjednačenja.

U 79. minutu jedanaesterac za domaćina. U kaznenom prostoru Radničkog nepropisno je zaustavljn Đukić, a kapiten crveno-belih je i preuzeo odgovornost, bio uspešan sa "bele tačke" i svojoj ekipi doneo četrnaesti prvenstveni trijumf u sezoni.

Foto: OFK Kikinda

Crveno-beli nakon preokreta stigli do važnih bodova

 

- Vojvođanska liga Istok, 19. kolo:

OFK Kikinda (Kikinda) - Radnički (Kovin) 2:1 (0:1)

Stadion: Gradski stadion u Kikinda

Gledalaca: 150

Stadion: Strahinja Radulović (Elemir)

Strelci: Đukić u 56. i 79. minutu iz jedanaesterca za OFK Kikindu; Biguljević u 25. minutu za Radnički Kovin

OFK Kikinda (Kikinda): Savkov, Mirkonj (Glišić), Kecman, Galešev, Mirkov, Ivanović (Mijić), Spahić, Bajić (Hajdu), Đukić, Barbul, Radovanović.

Radnički (Kovin): Rnić, Đuričić, Pavić, Milutinov (Tajdić), Biculjević, Divnić (Simjonović), Đorđević (Jonović), Kitić, Jakovljević, Azuc (Dobrosavljević), Mađarov.

Po okončanju susreta trener Jevto Jarčević je izjavio:

- Na poluvremenu smo malo duže ostali u svlačionici kako bi se dogovorili o načinu igre u nastavku susreta. Videlo se da su Kovinci nešto slabiji nakon prekida i na taj način smo stigli do izjednačenja. Nakon toga smo nastavili sa napadima i uspeli smo da osvojimo važne bodove. Ovo je jedan od mečeva u kojima se samo rezultat pamti. U sredu u drugom kolu Kupa FSP Zrenjanin ćemo se relaksirati u duelu sa Ruskoselcima i nadam se da ćemo oporavljeni prve aprilske nedelje otići u Starčevo na duel sa Borcem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading