TUČA ISPRED KAFIĆA U NIŠU! Trojica muškaraca povređeno!

Autor:

Hronika

01.04.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci zadobili povrede glave, ruku, grudnog koša i butne kosti.

TUČA ISPRED KAFIĆA U NIŠU! Trojica muškaraca povređeno!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ispred poznatog kafića u Nišu sinoć se dogodila tuča u kojoj su povređena trojica muškaraca.

Jedan od njih hospitalizovan je u Univerzitetsko kliničkom centru.

Prema informacijama Kurira, dvojica, starosti 47 godina, pušteni su na kućno lečenje dok je jedan starosti 44 godine ostavljen na bolničkom lečenju sa teškim povredama.

- Sva trojica su pregledana i jedan je zadržan na bolničkom odeljenju zbog teške povrede butne kosti - rečeno je u Univerzitetsko kliničkom centru.

Dvojica koji su pušteni kućama uz odgovarajuće terapije imaju povrede glave, ruku i grudnog koša, ali su te povrede kvalifikovane kao lake.

Očekuje se da policija potvrdi ove nemile scene i da više detalja o okolnostima pod kojima se dogodio sukob.

Za sada nije poznato kako je i zbog čega došlo do tuče.

Niška policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu uhapsila su A. I. (53) zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

- Osumnjičeni je prošle noći u jednom kafiću naneo više udaraca po glavi i telu četrdesetosmogodišnjem muškarcu, a zatim je ispred kafića fizički napao i brata povređenog muškarca, četrdesetpetogodišnjaka kome je naneo teške telesne povrede. A. I. su se prilikom napada na dvojicu muškaraca pridružili i muškarci starosti 35, 43, 31 i 30 godina za kojima policija intenzivno traga - saopšteno je iz policije, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading