Derbi meč 20. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

01.04.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zemun – Brodarac (Novi Beograd) (subota, 1. april, 16:00).

 

Kako sada stoje stvari, u Srpskoj ligi – grupa Beograd čekaće se poslednje kolo i odgovor na pitanje ko će u Prvu ligu. Za sada, sigurno tri, pa i četiri ekipe, mogu da računaju na uspeh na kraju i prolaz u viši rang. Zemun je vodeći sa tri boda više od OFK Beograda i Zvezdare, a Brodarac je četvrti sa sedam bodova manje od lidera.

 

Zemun je loše počeo sezonu, ali je u dobrom nizu i bez poraza u poslednjih 10 mečeva, s tim da je u poslednjih pet kola zaradio maksimalnih 15 bodova. Zemunci su pretekli „romantičare“ i „bulke“ i sada diktiraju tempo. U goste im u 20. kolu dolazi Brodarac koji i dalje ima svoju računicu, iako malo zaostaje. „Majstori s Dunava“ su u seriji od tri pobede, a u prvom delu sezone savladali su Zemun na svom terenu sa 2:0 u 5. kolu.

Zemunu bi pobeda na teškom terenu puno značila jer se u ovom kolu sastaju na Karaburmi OFK Beograd i Zvezdara i bilo koji ishod na tom meču odgovarao bi lideru, a posebno nerešen ishod.

U subotu, 1. aprila od 16:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite derbi meč Srpske lige – grupa Beograd, između Zemuna i Brodarca iz Novog Beograda.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite MerkurXtip Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

 

 

Vaš MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading