KAO OD BREGA ODVALJEN: Otkriveno koliko je Sloba Radanović težak, nikada ne biste pogodili! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

20.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ne izbija iz teretane ni pored silnih obaveza.

KAO OD BREGA ODVALJEN: Otkriveno koliko je Sloba Radanović težak, nikada ne biste pogodili! (FOTO)

Foto: ATA Images

Sloba Radanović

Sloba Radanović, osim svog glasa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, u javnosti je prepoznatljiv i po svom fizičkom izgledu, jer je pevač, narodski rečeno, kao od brega odvaljen.

Naime, poznato je da Radanović vredno trenira i radi na svom telu, te neretko na društvenim mrećama izbacuje "selfije" iz teretane bez majice, međutim, sada je rešio da svoje pratioce na Instagramu obavesti koliko je trenutno težak.

Kako je pevač visok skoro dva metra, te i da se nagruvao kao prava gorila, kako je sam otkrio u pomenutom "storiju", i ne čudi činjenica da Sloba ima čak 126 kilograma.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović težina

Podsećanja radi, Sloba Radanović nedavno je po prvi put postao otac, kada je njegova izabranica Jelena na svet donela dečaka Damjana, međutim, i pored obaveza oko nastupa i sada oko naslednika, pevač i dalje stiže da vredno trenira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Srebrni

21.04.2023 19:01

E jbg Slobo,ja sam na 197 i 132 kg ali ne idem u teretanu niti sam ikad isao ali znam da sam mnogo jaci id tebe ksko fizicki tako i u borbi.

Irma

22.04.2023 02:43

Ljudno glavu gore i samo napred.Najbolji si vokal na našoj estradi.Čovek se drži za reč a vo za rogove. što dalje od tih hohštaplera,Imaš svoju porodicu, sina DAMJANA, majkiu SVETINJU Draginju. Obožavamo tvoje balade, samo radi na tome......voli te Srbija