SLEDI PRAVA POSLASTICA ZA NAVIJAČE: Stanković izneo očekivanja uoči predstojećeg lokalnog derbija!

Autor:

Sport

20.04.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popovčani čvrsto drže treću poziciju na tabeli i izvesno je da će na njoj i dočekati kraj ovosezonskog takmičenja.

SLEDI PRAVA POSLASTICA ZA NAVIJAČE: Stanković izneo očekivanja uoči predstojećeg lokalnog derbija!

Foto: FK Budućnost Popovac

Fudbaleri popovačke Budućnosti gostuju ekipi OFK Brzog Broda u gradskom derbiju 23. kola Srpske lige Istok u nedelju 23. aprila od 16.30 časova.

 

Očekuje nas prava fudbalska predstava, jer domaćinu "gori" pod nogama i nalaze se u zoni ispadanja. OFK Brzi Brod je u prethodnom kolu savladao kao gost ekipu Timoka 1919 rezultatom 2:0 čime su se sa Zaječarcima izjednačili po broju osvojnih bodova (20) čime su borbu za opstanak učinili još zanimljivijom. U poslednjih pet utakmica imaju tri poraza i dve pobede.

Tim iz Popovca čuva treće mesto sa 43 osvojenih bodova. U prethodnom kolu su savladali Meševo u jednoj tvrdoj utakmici rezultatom 3:2. Na poslednjih pet mečeva su zabeležili tri remija i dva trijumfa.

Trener Budućnosti Boban Stanković najavio je ovaj meč kao pravu fudbalsku poslasticu.

- Lokalni derbi, aktuelan je već mnogo dugo, još iz vremena dok je bio Borac Brzi Brod. Rivalitet je veliki i ko ne zna da gaji rivalitet i poštuje rivala, taj je zalutao u sportu. Sigurno prava poslalstica za navijače. Znam te igrače, radio sa nekima od njih. Ima tu kvalitetnih i dobrih igrača, trener je Dimitrijiveć, on je dobar stručnjak.

- Srpska liga Istok, 23. kolo:

OFK Brzi Brod (Brzi Brod) - Budućnost (Popovac)

Stadion: OFK Brzi Brod

Datum: Nedelja, 23. april

Početak: 16.30 časova

Foto: FK Budućnost Popovac

Navikli na slavlja - fudbaleri popovačke Budućnosti

 

Posebno je naglasio da je najveći problem OFK Brzog Broda činjenica da imaju sužen roster igrača:

- Iskreno mislim da je njihov problem roster. Imaju manji broj igrača i imaju problem sa kartonima i povredama. U rezultatskoj krizi su, to je očigledno. Imaju tračak nade da opstanu u ligi i verovatno veliki imperativ da nas pobede, ali mi smo ekipa koja teško gubi, koja nikome ne prašta. Daćemo sve od sebe da dođemo do pobede - zaključio je Stanković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading