STAO JE RAME UZ RAME SA PREDRAGOM RAJKOVIĆEM: Selektor ima novu uzdanicu pred Evropsko prvenstvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.04.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za jagodinski fudbal...

STAO JE RAME UZ RAME SA PREDRAGOM RAJKOVIĆEM: Selektor ima novu uzdanicu pred Evropsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Predrag Rajković

Nekadašnji superligaš iz Jagodine u aktulnoj sezoni ne postiže očekivane rezultate. U okviru Srpske lige Istok nakon 22 odigrana susreta, popularni "ćurani" zauzimaju šestu poziciju sa 33 osvojena boda i davno su izgubili korak u borbi za plasman u prvoligaški karavan.

 

I pored navedenog, mlađe kategorije jagodinskog srpskoligaša iznedrile su novog srpskog reprezentativca koji je u dresu kadetske reprezentacije Srbije debitovao u prijateljskom susretu protiv izabrane selekcije Mađarske.

Veljko Jocić je na navedenom susretu dobio poverenje selektora Aleksandra Lukovića i na terenu proveo 65. minuta i dao je doprinos u trijumfu srpskih "orlića" rezultatom 1:0. Ovime je Jocić postao treći fudbaler jagodinskog kluba, pored Predraga Rajkovića i Aleksandra Filipovića koji je poneo dres sa nacionalnim grbom.

Foto: GFK Jagodina

Supertalentovani Jocić će biti uzdanica selektora Lukovića

 

Da podsetimo, kadetska reprezenatacija Srbije učestvovaće na U-17 Evropskom prvenstvu u fudbalu koje se od 17. maja do 2. juna, a "orlovi" se nalaze u grupi sa reprezentacijama Italije, Slovenije i Španije.

- Veljko Jocić

Datum rođenja: 5. jul 2006. godine

Mesto rođenja: Niš

Igračka karijera: Kopernikus-Železničar (Niš), Spartak (Subotica), GFK Jagodina

Prvi meč puleni selektora Aleksandra Lukovića igraju protiv Slovenije 18. maja u Telki. Susret protiv Italije igra se tri dana kasnije u Budimpešti na stadionu MTK-a, da bi grupnu fazu okončali 24. maja protiv Španije u Budaorsi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading