SVI PUTEVI VODE U ZAVLAKU: Vreme je da se ekipa vrati na pobednički kolosek - ključne borbe za plasman u viši rang, POČINJU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.04.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se ispravi propušteno...

SVI PUTEVI VODE U ZAVLAKU: Vreme je da se ekipa vrati na pobednički kolosek - ključne borbe za plasman u viši rang, POČINJU!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Takmičenje u okviru Međuopštinske lige Jadar ulazi u samu završnicu. Još sedam prvenstvenih kola je preostalo da se odigra do okončanja sezone 2022/23, a prethodni vikend je doneo i promenu na tabeli navedenog ranga takmičenja.

 

Fudbaleri Jedinstva iz Zavlake u poslednjem odigranom prvenstvenom susretu poraženi su na gostovanju Gornjoj Koviljči od ekipe Studenca rezltatom 1:3 čime su lidersku poziciju prepustili fudbalerima Milana Orliča iz Novog Sela.

Međutim, svi u Zavlaci se nadaju da će nakon više od jedne decenije, koliko u kontinuitetu efzistiraju u međuopštinskom rangu takmičenja, uspeti da se domognu višeg ranga i da će od naredne jeseni krenuti u osvajanje bodova u okviru Mačvanske okružne lige.

U okviru 20. kola Jedinstvo na svom stadionu "kraj Jadra" dočekuje 7. juli iz Bele Crkve, a svi u klubu se nadaju trijumfu i nastavku borbe za vrh tabele i u tom cilju pozvali su sve simpatizere i ljubitelje fudbala da u nedelju 23. aprila dođu na stadion u Zavlaci i pomognu fudbalerima Jedinstva da stignu do važnih bodova.

- Međuopštinska liga Jadar, 20. kolo:

Jedinstvo (Zavlaka) - 7. juli (Bela Crkva)

Stadion: "kraj Jadra" u Zavlaci

Datum: Nedelja, 23. april

Početak: 16.30 časova

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Nakon više od decenije, spremni su za viši rang takmičenja

 

- Parovi 20. kola Međuopštinske lige Jadar

Jedinstvo (Zavlaka) - 7. juli (Bela Crkva)

Luk (Voćnjak) - Hajduk (Ribarica)

Velika Reka (Velika Reka) - Milan Orlić (Novo Selo)

Jadar 1961 (Gornji Dobrić) - Mladost (Donja Borina)

Prva Iskra (Runjani) - Jelav (Jelav)

Sloga (Straža) - Cer (Jadranska Lešnica)

TE Gučevo (Trbušnica) - Studenac (Gornja Koviljača)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading