NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Lider redom gazi - prolećnih 7 od 7!

Autor: Vladimir vorih

Sport

20.04.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnoj seriji kraj se ne nazire.

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Lider redom gazi - prolećnih 7 od 7!

Foto: FK Smederevo 1924

Fudbaleri Smedereva 1924 već punih deset i po meseci ne znaju za prvenstveni neuspeh. Poslednji put popularni "oklopnici" naputili su teren poraženi 4. juna prethodne godine kada su u poslednjem prvenstvenom kolu za sezonu 2021/22 u okviru Srpske lige Zapad poraženi u Kragujevcu od ekipe Sušice rezultatom 1:2.

 

Već pune 22 utakmice ekipa iz grada despota Đurađa Brankovića nije osetila gorčinu poraza, a tokom navedenog niza zabeleženo 18 pobeda, dok se jedino čačanski Borac 1926, FAP iz Priboja, kraljevačka Sloga i Polet iz Ljubića mogu pohvaliti činjenicom da su uspeli iz mečeva protiv favorita da izađu neporaženi.

Od starta prolećnog dela šampionata Smederevci su u šest odigranih mečeva ostvarili isto toliko pobeda, a serija je nastavljena i nakon susreta na požarevačkom stadionu "dr Mihailo Andrejević-Andrejka".

Oko 500 gledalaca prisustvovalo je jednom od zanimljivijih duela vanrednog 22. kola zapadne grupe srpskoligaškog fudbala, a presudni trenutak dogodio se u 34. minutu kada je Ilić na dodavanje Zličića, blagovremeno uposlio Miloša Jankovića kome nije bilo teško da matira golmana Amidžića.

Po okončanju susreta usledilo je veliko slavlje gostujućih fudbalera i navijača, s obzirom da je prebrođeno još jedno teško gostovanje i klub je načinio novi korak ka ostvarenju cilja, plasmanu u Prvu ligu Srbije.

 

 

- Srpska liga Zapad, 22. kolo:

Mladi radnik 1926 (Požarevac) - Smederevo 1924 (Smederevo) 0:1 (0:1)

Stadion: "dr Mihailo Andrejević-Andrejka"

Gledalaca: 500

Strelac: Janković u 34. minutu za Smederevo 1924

Sudija: Nikola Vujović

Žuti kartoni: N. Đorđević, Miladinović, Luka, I. Đorđević (Mladi radnik 1926), Jovanović, Blagojević (Smederevo 1924)

Mladi radnik 1926 (Požarevac): Amidžić, L. Đorđević, Dragićević, N. Đorđević, Stanić, Anđelović, Obretković, Stanisavljević (Dimitrijević), Tasić, Miladinović (I. Đorđević), Luka.

Smederevo 1924 (Smederevo): Kaličanin, Kostić, Stojković, Zličić, Šević (Marković), Panić, Jovanović (Filipović), V. Ilić (Blagojević), Bojić, F. Ilić, Janković.

U narednom 23. prvenstvenom kolu "oklopnici" će ugostiti Mačvu 1929 iz Bogatića, dok Mladi radnik 1926 putuje u Bajinu Baštu gde će se sastati sa ekipom Sloge.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading