SUNCE SE RAĐA IZNAD MRAMORKA: Iz Deliblata se vidi baraž - Proleter traži trijumf i osluškuje dešavanja u velikom derbiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.04.2023

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak pobednosnone serije...

SUNCE SE RAĐA IZNAD MRAMORKA: Iz Deliblata se vidi baraž - Proleter traži trijumf i osluškuje dešavanja u velikom derbiju!

Foto: FK Proleter Mramorak

Fudbaleri Proletera iz Mramorka prethodnog vikenda su na svom igralištu savladali Mladost iz Vojlovice rezultatom 3:0 čime su prekinuli seriju poraza tokom koje su poraženi u duelima protiv Radničkog iz Barande (2:3) i BSK Bavaništa (1:3).

 

U ovom momentu Mramorčani zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli popularne južnobanatske "Segunde" sa 35 osvojenih bodova i osam kola pre kraja ovosezonskog takmičenja imaju isto toliko bodova zaostatka za ekipom Budućnosti iz Banatskog Brestovca koja zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog dela takmičenja, vodi u baraž za popunu Područne fudbalske lige Pančevo.

Predstojećeg vikenda u okviru Druge južnobanatske lige Zapad na programu je veliki derbi u kojem će se u Barandi sastati domaći Radnički i ekipa Budućnosti, što bi ekipa Proletera mogla i da iskoristi, ukoliko ostvari novi trijumf i približi se na tabeli kolektivu iz Banatskog Brestovca.

Proleter iz Mramorka gostuje u Deliblatu gde će u okviru 20. prvenstvenog kola odmeriti snagu sa ekipom Omladinca koji trenutno zauzima osmu poticiju na tabeli sa 17 osvojenih bodova i koji se nalazi u seriji od dva uzastopna poraza.

- Druga južnobanatska liga Zapad, 20. kolo:

Omladinac (Deliblato) - Proleter (Mramorak)

Stadion: FK Omladinac

Datum: Nedelja, 23. april

Početak: 16.30 časova

S obzirom da je razlika između dva mesta tek nešto više od šest kilometara, očekuje se da veliki broj pristalica Proletera stigne u Deliblato i podrži svoj sportski kolektiv u veoma važnom duelu.

Da podsetimo, prva dva ovosezonska duela dveju ekipa, Proleter je rešio u svoju korist rezultatima 2:0 u Mramorku i 3:1 u Deliblatu.

Foto: FK Proleter Mramorak

Mramorčani su spremni za novi uspeh

 

Parovi 20. kola Druge južnobanatske lige grupa Zapad:

Stari Tamiš (Stari Tamiš) - BSK Bavanište (Bavanište)

Mladost (Vojlovica) - Mundial (Pančevo)

Omladinac (Deliblato) - Proleter (Mramorak)

Omladinac (Opovo) - Jugoslavija (Jabuka)

Radnički (Baranda) - Budućnost (Banatski Brestovac)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading