ANA KORAĆ IZVELA SINA U PRVU ŠETNJU: Nigde više ne ide bez naslednika, paparaco snimci sve otkrili! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koraćeva je iskoristila lepo vreme da uživa u šetnji sa sinom, a ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila ju je na Avali.

ANA KORAĆ IZVELA SINA U PRVU ŠETNJU: Nigde više ne ide bez naslednika, paparaco snimci sve otkrili! (FOTO)

Foto: instagram.com/ana_korac

Bivša zadrugarka Ana Korać porodila se u februaru i na svet donela sina. Poznato je da se tokom trudnoće nije pojavljivala u medijima, ali je sada sve češće prisutna i to u društvu naslednika.

Foto: youtube.com/paparazzo lov

Ana Korać

Kako smo od starlete navikli na potpuno drugačije prizore, njeno poslednje pojavljivanje sa sinom u prirodi izazvalo je oduševljenje. Koraćeva je iskoristila lepo vreme da uživa u šetnji sa sinom, a ekipa emisije " Paparaco lov" uhvatila ju je na Avali.

Foto: youtube.com/paparazzo lov

Ana Korać sa sinom

Koraćeva je hranila bebu u naručju, smeškala mu se i pričala. Inače, ona je nedavno govorila o majčinstvu i priznala da se u početku plašila da ne povredi bebu. 

- Imala sam strah da ga ne povredim, da mi ne ispadne, ali sam se brzo oslobodila i sad nam je kupanje omiljena zabava. Imam ženu koja mi pomaže oko svega, tu su i bake, ali trudim se da obaveze oko sina u najvećoj meri sama završavam. Biti majka je najlepše na svetu. U pravom trenutku sam se ostvarila kao roditelj. Nema ništa lepše od dečjeg osmeha. Ništa mi nije teško, naprotiv, uživam u svemu. Nekako mi brzo prolazi vreme i prebrzo raste, već je pravi dečak - rekla je Ana za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading