NEPISMENOST ALEKSANDRE SUBOTIĆ BOLI: Starleta se izblamirala za sve pare, fanovi je uništili: Prvo nauči pravopis, pa se SKIDAJ! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.04.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na udaru javnosti zbog pravopisnih grešaka!

NEPISMENOST ALEKSANDRE SUBOTIĆ BOLI: Starleta se izblamirala za sve pare, fanovi je uništili: Prvo nauči pravopis, pa se SKIDAJ! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aleksandra Subotić uspela je ponovo da šokira javnost svojom elementarnom nepismenošću. Naime, nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" vrlo je aktivna društvenim mrežama, a ovu platformu koristi i za plasiranje proizvoda, za šta dobija pare.

Tako je ovoga puta pokušala da izreklamira šorts i majicu, a njeno neznanje naišlo je na podsmeh.

- Veličine L. Maica 20 evra, šorc 10 evra - napisala je Subotićeva, koja definitivno nije svesna da se reč "majica" piše sa l, te da šorc može biti šorts, ali je drugi oblik daleko pravilniji.

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić nepismena

Nakon njenog javnog blama na društvenim mrežama nizali su se komentari: "Prvo nauči pravopis, pa se skidaj", bio je jedan od komentara koji se odnosio na to što starleta voli da deli svoje razgolićene fotografije, dok su se ostali njeni pratioci složili da njena nepismenost "boli".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading