"JA SAM JE SAHRANILA, ZA MENE JE MRTVA" Vesna Rivas uništila vaskrslu Slađanu Petrušić: Ovo nije prvi put da OTKOPAVA GROBOVE, njoj više nema života!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgrožena na šta je Slađana Petrušić sve spremna!

"JA SAM JE SAHRANILA, ZA MENE JE MRTVA" Vesna Rivas uništila vaskrslu Slađanu Petrušić: Ovo nije prvi put da OTKOPAVA GROBOVE, njoj više nema života!

Foto: Youtube.com/ D&D Slađane Petrušić, ATA Images/M.M.

Vesna Rivas

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je rijaliti učesnica i voditeljka "Parova", Slađana Petrušić, iznenada preminula, a navodno je njena porodica objavila informaciju o njenoj smrti. Međutim, kako se ispostavilo, u pitanju je morbidan marketinški trik, kao i da je Slađa bez srama iscenirala svoju smrt zarad popularnosti.

Vesna Rivas se među prvima oprostila od Petrušićeve, vidno skrhana i potrešena zbog gubitka prijateljice, međutim, vođeni novim informacije koje su isplivale na površinu, pozvali smo je kako bi saznali kako ona sada gleda na ovaj šokantan, i krajnje užasavajući, rasplet.

Republika

Foto: printscreen/Happy TV

Slađana Petrušić živa

- Svi smo u šoku, ne mogu da verujem, a ne možemo ni da prihvatimo, mnogo tu ima nekih nelogičnosti koje se pojavljuju sad... Ne želim da verujem! Ako je sve ovo iscenirala, ona je devojka za lečenje! Samu sebe sahranila... Ja sam je prva ispratila, ali daleko od toga da ću preći preko svoje reči. Ona u kući ima jako specifičnu situaciju, ona je za majku vezana, ali sa braćom nije dobra, to je definitivno. Čudne stvari se dešavaju, oni su mnogo odvojeni, a ona je dosta zatvorena, a pritom je vrlo sklona tim nekim morbidnim stvarima. Setimo se kada je iskopavala pre dve godine neku raku, sve nešto oko grobova se vezuju za nju, čoveče... Otkopavala grob da bi sahranila Šešelja, jer ju je nešto razočarao. Užas - otkriva Rivasova za naš portal i nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Rivas

- Ta njena igranka između crno belog sveta, ako je ovo deo toga... Ne želim da verujem, ali svakako sam je sahranila, jer onda će završiti u ludnicu, njoj više nema života! Ona je svakako sebe sahranila, da li je sad fizički umrla ili je psihički pukla do te granice, nije ni više važno. Odmah je treba uhapsiti, uhapsiće je sigurno i smestiće je u bolnicu. Osećam da je nema, ako je "flipnula", to je isto kao da je umrla, nema tu povratka u njenom slučaju - zaključuje Vesna Rivas za Republiku.

Podsećanja radi, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je rijaliti učesnica i voditeljka "Parova", Slađana Petrušić, iznenada preminula, međutim, Slađa se oglasila na svom "Fejsbuk" profilu gde je objavila vest sa naslovom "Poslednji ispraćaj", a na kraju istog je video u kojem priznaje da je lažirala sopstvenu smrt.

Republika

Foto: printscreen/Happy TV

Preminula Slađana Petrušić oživela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading