ŽELI DA SE POJAVI NA SVOJOJ SAHRANI! Neven Ciganović osuo paljbu po Slađani Petrušić, otkrio nove detalje: "Mrtva" me je BLOKIRALA na Instagramu!

Autor:

Zabava

14.04.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokiran!

ŽELI DA SE POJAVI NA SVOJOJ SAHRANI! Neven Ciganović osuo paljbu po Slađani Petrušić, otkrio nove detalje: "Mrtva" me je BLOKIRALA na Instagramu!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Neven Ciganović, rijaliti zvezda i bivši takmičar "Parova", među prvima je posumnjao da je Slađana Petrušić lažirala svoju smrt, o čemu je pisao na društvenoj mreži Instagram. Podsetimo, jutros se pojavila objava na njenim društvenim mrežama, koju je navodno napisala njena porodica, a gde se tvrdi da je ona preminula. Kasnije se pojavila i objava na Fejsbuku, gde osoba koja se predstavlja kao njen brat poziva ljude da joj sutra dođu na sahranu.

Republika

Foto: instagram.com/nevencigi

Neven Ciganović

Neven se oglasio za Republiku, pa osuo žestoku paljbu po navodno preminuloj Slađi, a otkrio nam je i da ga je neko sa njenog profila blokirao, zbog komentara koje je ostavljao ispod objave.

- Ja se sa Slađom čujem tu i tamo, čuli smo se pre dva dana pre nego što je objavila da je nastrala u TikTok izazovu. Pokušavala je da me nagovara da se priključim TikToku, rekla da zarađuje dobre pare. Ja sam razmišljao, ali ne pronalazim sebe u tome. Već je bilo sumnjivo kad je objavila da se polomila, nije bilo glave. Ali nisam obraćao pažnju na to, ako je neki izazov, nije toliko strašna. Ali ovo za smrt, malo je preterala u svemu tome. Svako iole pametan je mogao da proveri te slike koje je skinula. Osim toga, totalno je glupa i ta scena, da je doživela infarkt. Na koju foru je neko u boli i agoniji uspeo da da sve šifre mreža svojoj familiji, to mi nema logike. Meni je odmah bilo jasno da prenkuje ljude. Ja ne pratim te izazove. Sad su objavili i da je sutra sahrana. Ako neko umre danas, ne može da bude sutra sahrana. Očigledno želi da dođu ljudi i da se ona pojavi. Čak ja mislim da sam je negde zahvatio okom da kad je radila to sa uzicom i kad se "polomila", da je tad krenuo interes ponovo - krenuo je Neven.

Republika

Foto: printscreen/Happy TV

Slađana Petrušić

- Sad su mi javili da me je blokirala, interesantno da me neko mrtav blokira na Instagramu. Totalno suludo. Ja volim Slađu, njen smisao za humor, ali ovo je već sad crni humor. Preterala je sa tim. To nije za šalu. Ona je meni rekla da u tim izazovima zarađuje novac, očigledno je neka korist. Piše se o njoj, a nije se pisalo godinama, opet je neku korist izvukla. Otišla je predeleko sa tim. Kad bi to bila istina, verovatno bih bio u šoku od toga, ali mislim da nije istina. To se lako da proveriti. Nadam se da će me opet zapratiti na Instagramu - dodao je Ciganović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading