ADVOKAT OTKRIVA: Da li bi Slađana Petrušić mogla KRIVIČNO da odgovara ukoliko je LAŽIRALA SVOJU SMRT

Autor:

Zabava

14.04.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je i dalje šokirana!

ADVOKAT OTKRIVA: Da li bi Slađana Petrušić mogla KRIVIČNO da odgovara ukoliko je LAŽIRALA SVOJU SMRT

Foto: instagram.com/petrusicsladjana

Slađana Petrušić

O verodostojnosti smrti bivše učesnice i voditeljke "Parova" Slađane Petrušić spekuliše se od jutros, kad se na njenim profilima na društvenim mrežama pojavila objava da je voditeljka navodno preminula. Objavu je navodno napisala njena porodica, a ljudi su počeli da se opraštaju od nje, međutim, bilo je i onih koji su počeli da sumnjaju da je smrt lažirana.

Republika

Foto: printscreen/Happy TV

Slađana Petrušić

Javnost je uzburkala i poslednja objava na njenom Fejsbuk profilu, gde osoba koja tvrdi da je Slađanin brat poziva ljude na njenu sahranu. Ovo se dogodilo nakon izjave Slađine sestre od tetke za Index.hr da je Petrušićeva izmislila svoju smrt.

- Niste joj dali mir kad je bila živa i pisali ste neistine. Porodica Petrušuić poslednji put moli da se zaustavite sa nekim "rođacima" koji se oglašavaju, a sa istima nismo godinama u kontaktu! Isto tako vas molimo da ne komentarišete i nagađate kad je smrt u pitanju! Molimo vas za razumevanje u ovim teškim trenucima! Na poslednji ispraćaj pozvani ste sutra - stoji u objavi.

Republika

Foto: Facebook.com

Poziv za sahranu Slađane Petrušić objavljen na njenom profilu

Sada se oglasio i advokat Mladen Magdelinić, koji nje otkrio da li bi ona mogla da odgovara pred zakonom, ukoliko se ispostavi da je lažirala svoju smrt.

- To samo po sebi nije krivično delo, sem ako ona nema neku materijalnu korist, što u ovom slučaju još uvek ne znamo. Moguće da je u pitanju obično zamajavanje javnosti, što nije kažnjivo - rekao je advokat Magdelinić za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading